CHALLENGE CUP

Η ταλαίπωρη Μινσκ στην ευρωπαία Νάξο!

Η ταλαίπωρη Μινσκ στην ευρωπαία Νάξο!

Το πιο κουραστικό της ταξίδι μέχρι τώρα πραγματοποίησε η αντίπαλος του Πανναξιακού, Μινχάσκα Μινσκ και η Ναξιώτικη ομάδα που έχει φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι, ποντάρει και σε αυτό για να καταφέρει να προκριθεί την Πέμπτη (27/11, 18.00) έχοντας ως όπλο και την ενθουσιώδη… έδρας της!

Στην επίσημη σελίδα της Μινσκ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε από τη Δευτέρα (24/11) με προορισμό τη Νάξο και ίσως αυτό να είναι το πιο μακρινό ταξίδι στη διοργάνωση αφού χρειάστηκε να αλλάξει τρεις πτήσεις (Μινσκ-Κων/πολη, Κων/πολη-Αθήνα, Αθήνα-Νάξος) ενώ διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της.

Η Μινσκ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (25/11) στο νησί γεγονός που της δίνει και μια μέρα παραπάνω προσαρμογής ενώ προπονήθηκε κανονικά, όπως θα το πράξει και την Τετάρτη (26/11) το απόγευμα. Η ταλαιπωρία δεδομένη, ωστόσο η αγωνιστική αξία της ομάδας δεδομένη αφού προέρχεται και από σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα με ανεβασμένη την ψυχολογία.

Θέλουν… χρυσό!

Όπως και να έχει στον αθλητισμό όλα μετράνε και κάθε τι υπέρ της ελληνικής νησιωτικής ομάδας μόνο θετικό είναι! Φυσικά, το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των αθλητριών του Ζόραν Κόβασιτς είναι η δική τους εμφάνιση και η αγωνιστική συγκέντρωση στο πλάνο. Ουδείς κρύβει ότι η πρώτη… περιπέτεια στα ευρωπαϊκά κύπελλα μόλις ξεκίνησε και δεν θα ήθελε να ολοκληρωθεί. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο οι Ναξιώτισσες χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να πάρουν νίκη με 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσουν στο χρυσό σετ την πρόκριση, όπου εκεί με τη βοήθεια και των φίλων της ομάδας όλα μπορούν να γίνουν!

Το κάλεσμα στον κόσμο έχει γίνει με κάθε πιθανό τρόπο από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία θέλει στο πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του Πανναξιακού να είναι όλα στην εντέλεια με τις εκπλήξεις να θεωρούνται δεδομένες για τους νησιώτες που θα τιμήσουν αυτή τη μοναδική στιγμή.

0 0
AON Pannaxiakos NAXOS Minchanka MINSK
1 SALOUSTROU Anna
3 KIOUTSIOUKI Soultana
5 JOVIC Milica
6 DIOTI Panagiota
7 KELESIDOU Eirini L
10 PASSIA Konstantina
11 CESLJAR Kristina
12 POLITI Eleni Anna
13 TOTSIDOU Athanasia
18 EMMANOUILIDOU Angeliki-Melina
19 TSVETANOVA Gabriela
1 GALKINA Sviatlana
3 RAKHMAN Volha
4 KANANOVICH Anastasiya
5 TUPIKINA Hanna
7 SHEVCHENKO Anna
8 TSIULEBIAKINA Tatsiana
9 ZUBRYTSKAYA Maryia
10 SILANTSYEVA Katsiaryna
12 MARKOUSKAYA Yuliya L
13 CHARNAVETS Nadzeya
16 BARYSEVICH Anzhelika
18 KUTSKO Yuliya

*Η φωτογραφία από το πρώτο παιχνίδι στη Λευκορωσία.