BETOSFAIRA

Ταμείο με… Champions League

Ταμείο με… Champions League

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του champions league και εμείς ξεχωρίσαμε 3 επιλογές που δείχνουν να είναι πολύ δυνατές.

ΛΕΝΙΚ – ΤΟΜΙΣ ΚΟΣΤΑΝΤΖΑ

Ασέ Λένικ-Τόμις Κονστάντζα το πρώτο ματς της τριάδας μας. Οι Βέλγοι φέτος είναι φτιαγμένοι για να πρωταγωνιστήσουν. Έστειλαν από νωρίς το μήνυμα και την προηγούμενη βδομάδα επικράτησαν με 0-3 επί της Ροζελάρ (χθες η Ροζελάρ έβαλε δύσκολα στο μεγαθήριο την Ματσεράτα αν και έχασε με 3-1).

Με αιχμή του δόρατος τον -γνωστό στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Φοίνικα Σύρου – Λετονό διαγώνιος Pekmans και τον ακραίο της εθνικής Βελγίου Baetens να κάνει πράγματα και θαύματα, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες από τον Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Οι Ρουμάνοι της Κονστάντζα λόγω οικονομικών προβλημάτων άργησαν να κλείσουν το ρόστερ και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ξεκίνησαν προετοιμασία τέλος Σεπτεμβρίου.

ΜΠΛΕΝΤ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Στο δεύτερο ματς της τριάδας μας στις 19.00 στην Ηall Dvorana Center STOZICE η Μπλέντ αντιμετωπίζει ένα από τα φαβορί του φετινού Τσαμπιονς Λιγκ τους Ιταλούς της Μόντενα.

Ένα από τα πληρέστερα ρόστερ του κόσμου με τον πασαδόρο της Εθνικής βραζιλίας Μπρούνο να συνεργάζεται με τον κεντρικό Λούκας της Βραζιλίας (βρίσκονται με κλειστά μάτια λόγω ομοιογένειας) και τον ακραίο της Γαλλίας Ενγκάμπεθ να πρωταγωνιστούν. Νεμάνια Πέτριτς και Μίλος Νίκιτς και Λούκα Βετόρι να φανταστείτε είναι επίσης στο ρόστερ…

Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην το 0-3 της Μόντενα θα είναι έκπληξη. Το 0-3 πληρώνει μόνο 1.44 για αυτό θα πάρουμε το under 75.5 ομαδικά Μόντενα στο 1.61…Το χάντικαπ η 365 το δίνει 19.5 ενώ το όριο στο under/over 134.5

Βάση αυτών των ορίων και αξία στο under 75.5 Συνολικά Μόντενα στο 1.61

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ

Και κλείνουμε με το ματς Λίμπερετς-Σκρα Μπελτσάτοφ. ΕΔΩ τι να πούμε για τους Πολωνούς. Στόχο έχουν την πρόκριση στο Final 4.

Διαγώνιος ένας από τους καλύτερους του κόσμου ο Βλάζλι, κεντρίκος ο Λίσενατς της εθνικής Σερβίας, πασαδόρος ο Αργεντινός Ουριάρτε και ακραίος ο έτερος Αργεντινός Φακούντο Κόντε και ο Γάλλος Μαρεσάλ. Οι Πολωνοί είναι ίδια ομάδα εδώ και 3 χρόνια…Ομοιογένεια ,συνοχή και σπάνια κάνουν λάθη..

0-3 πληρώνει 1.50….Και δω θα πάρουμε το under 75.5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΚΡΑ σε τιμές του 1.72

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΕΝΙΚ -ΚΟΣΤΑΝΤΖΑ                                        : ΛΕΝΙΚ         1 (1.33)

ΜΠΛΕΝΤ – ΜΟΝΤΕΝΑ                                     : ΜΟΝΤΕΝΑ UNDER 75.5 (1.61)

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ         :  UNDER 75.5 (1.72)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.