BEACH VOLLEY

Ταμπουρατζής, Γεωργαντά στο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ»

Ταμπουρατζής, Γεωργαντά στο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ»

Για μια ακόμη χρονιά στον το τουρνουά μπιτς βόλεϊ που ολοκληρώνεται την Κυριακή 13/8 στομ Αγιόκαμπο Λάρισας και πραγματοποιείται στην μνήμη του Δημήτρη Μόρα, φιλοξένησε μεταξύ άλλων γνωστά ονόματα του αθλήματος.

klamzidis save moras

Έτσι μετά την περσινή παρουσία του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Γυναικών και της πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟΚ και νυν της κυπριακής Ομόνοιας, Γιάννη Καλμαζίδη, στο YOLO Beach Bar, βρέθηκαν ο πρωην διεθνης λίμπερο της Κηφισιάς και του Ολυμπιακού, Κώστας Ταμπουρατζης  και η Ελεάνα Γεωργαντά, πρώην άσος της ΑΕΚ.

Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα του σωματείου «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» και του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” τιμώντας το τουρνουά, οι δύο πρωταθλητές της σάλας και της άμμου, βοήθησαν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των συνανθρώπων μας για την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

Την επιθυμία δηλαδή του αδικοχαμένου, Δημήτρη Μόρα, να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Κι εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση και τη δύναμη, σώμα με σώμα.

Φωτό: ]volleynewsthessalias.blogspot.gr/