Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Τελικός «αιωνίων» Νο2
Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους” να ψάχνουν την ισοφάριση για να φέρουν τη σειρά στα ίσα (15/4, 17:45, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας).

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί και την έδρα του ώστε να κάνει το 2-0 στις νίκες αποκτώντας το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε: «Είναι ένας ακόμα τελικός, η ομάδα είναι καλά. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο, όπως στο πρώτο ματς, που η εικόνα μας ήταν πολύ θετική. Ωστόσο, το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να είμαστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γιατί το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Πιθανότατα, ο αντίπαλος θα αλλάξει κάποια πράγματα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί για αυτόν τον τελικό. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προπόνηση, έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό».

Στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στον πρώτο τελικό έχει σημάνει συναγερμός. Δηλώσεις δεν έγιναν δίνοντας σιωπηρή υπόσχεση για νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο.

Volley League – 2ος Τελικός

Γυμναστήριο «Μελίνα Μέρκουρη», 17.45: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. (1-0 νίκες)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης, Τσάλεντζ ρέφερι: Μυλωνάκης.

Ιστορία: Από το 1998 που καθιερώθηκε στο πρωτάθλημα το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 78 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 48-30.