ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τιμή σε Τένεβα

Τιμή σε Τένεβα

Στο κλειστό του Ρέντη η Θήρα μπορεί να γνώρισε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο για την Ράντι Τένεβα την απογοήτευση της ήττας μετρίασε κατά πολύ η βράβευσή της από τον Ολυμπιακό για την πολυετή της προσφορά στην «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Η Ράντι Τένεβα επέστρεψε στον Πειραιά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού διεκδικώντας για την Σαντορίνη την πρόκριση προς το Final 4 του Κυπέλλου.

Η προσπάθεια της μπορεί να μην είχε αποτέλεσμα, ωστόσο η Βουλγάρα ακραία της Θήρας είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συναντήσει αγαπημένα της πρόσωπα που τους επί σειρά ετών μοιραζόταν τα πάντα στο γήπεδο του Ρέντη.

Η διοίκηση των Πειραιωτών τίμησε την πολυετή προσφορά της Τένεβα στον Ολυμπιακό και πριν την έναρξη του αγώνα ο team manager των γηπεδούχων Νίκος Κατσιούρας της απένειμε το αγαλματίδιο συνοδευόμενο από μια «ερυθρόλευκη» ανθοδέσμη και ένα κασκόλ της ομάδας.

Ο Τένεβα αναφερόμενη στην βράβευσή της από τον Ολυμπιακό μιλώντας στο volleyplanet υπογράμμισε «Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια εδώ μαζί με τα κορίτσια τις συναθλήτριές μου και χάρηκα πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου. Έχω πάρει δύο πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα με την ομάδα και έπαιξα αρκετούς τελικούς. Χάρηκα πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»…

Μπορεί η Τένεβα να είχε 3 κατακτήσεις Κυπέλλων με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η φετινή της πορεία στην διοργάνωση σταμάτησε στον Πειραιά μιας και η πρώην ομάδα της με το 3-0 την απέκλεισε. Η 34χρονη άσος της Σαντορίνης δήλωσε  για τα παιχνίδια της τύχης «Αν και ήθελα να μπούμε στην 4άδα του Κυπέλλου πίστευα πως στην κλήρωση των προημιτελικών δεν θα μας έπεφτε ο Ολυμπιακός. Όμως δεν είχαμε τύχη και κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είναι ένα μερικά επίπεδα παραπάνω από όλους και δεν μπορέσαμε να παλέψουμε. Θα χαιρόμουν αν είχαμε άλλον αντίπαλο».