DARK ROOM

Τίμησαν τις παραδόσεις

Τίμησαν τις παραδόσεις

Κυριακή του Πάσχα και όπως η μέρα το απαιτεί τα κάρβουνα και οι σούβλες πήραν φωτιά καθώς αθλητές, προπονητές, πρόεδροι και φυσικά δημοσιογράφοι τίμησαν τις παραδόσεις από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο…

Μπορεί τις περισσότερες φορές την Κυριακή να έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο η Κυριακή του Πάσχα είναι η μοναδική μέρα ίσως στον χρόνο που οι αθλητές έχουν την άδεια για… την υπέρβαση.

Η παράδοση με τον οβελία και τα ψησίματα τηρήθηκε δεόντως από τους περισσότερους και όπως είδαμε και από φωτογραφίες άπαντες είχαν την ευκαιρία να το γλεντήσουν και να το ευχαριστηθούν….

Από νωρίς το πρωί το γλέντι ξεκίνησε σε όλες τις γωνιές και πόλεις της Ελλάδας και τα κάρβουνα άναψαν με την συνοδεία άφθονου κρασιού, μπύρας και μουσικής.. Οι σούβλες άρχισαν να γυρνούν (με μοτεράκια ή χωρίς) και στα τραπέζια άρχισαν τα πρώτα τσουγκρίσματα ποτηριών…

Κυριακή του Πάσχα και το ελληνικό βόλεϊ τίμησε δεόντως την παράδοση. Μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες… Μακριά από αγώνες, μπλοκ, άσους, νίκες και ήττες.  Γεμάτη όμως με το ίδιο πάθος και αγάπη για το βόλεϊ.

Στην Ορεστιάδα η σχάρα πήρε φωτιά με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να μαθαίνει στους συμπαίκτες του Λούνα και Τόμσον τα καλά του Ελληνικού Πάσχα.

Στην Θεσσαλονίκη Γιώργος Ανδρέου και Γιάννης Καλμαζίδης τσούγκρισαν ευτυχώς μόνο τα πασχαλινά αυγά τους ευχόμενοι πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο Κάσσανδρος Στίγγας λυτρωμένος από την παραμονή του Άρη στην κατηγορία το έριξε στο…. σημάδι λίγο πριν αρχίσουν τα πιρούνια να δίνουν μάχη με τον οβελία.

Πατροπαράδοτα τα πέρασε και στην μακρινή Ρόδο ο προπονητής της Ροδίων Άθλησις Νίκος Αντωνιάδης, ενώ στο Αιγάλεω η Αγγελική Αντωνιάδου άφησε λίγο τον πάγκο των «κυανόλευκων» και έπιασε θέση για το γύρισμα της σούβλας με το κοκορέτσι…

Όσο για τους συνάδελφους δημοσιογράφους είναι από τις ελάχιστες Κυριακές του χρόνου που η Κυριακή προσφέρετε για οικογενειακές καταστάσεις και πάρα πολύ χαλάρωμα…

Τα στούντιο, οι εφημερίδες και τα γραφεία αδειάζουν και όπως διαπιστώνεται οι αιώρες είναι αυτές που κερδίζουν τις προτιμήσεις μας…. Ιδίως όταν αυτές βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου και το μόνο που κυριαρχεί είναι απόλυτο μπλε της θάλασσας…. Άντε και του ηφαιστείου!!!

Κυριακή του Πάσχα…. Άντε και του χρόνου με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους….