CHALLENGE CUP

Την… ευρωπαϊκή έκπληξη ο Εθνικός!

Την… ευρωπαϊκή έκπληξη ο Εθνικός!

Στις γυναίκες ήταν η ΑΕΚ, στους άνδρες είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή εκμεταλλεύτηκε το ευρωπαϊκό… διαθέσιμο για μια θέση στα σαλόνια της CEV και ετοιμάζεται για το Challenge Cup.

Οι Θρακιώτες έκαναν την έκπληξη και είπαν το “ναι” για να βγουν και φέτος στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αφού Παναθηναϊκός και Κηφισιά αρνήθηκαν να συμμετάσχουν και έτσι ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε τη θέση και απάντησε θετικά στην Ομοσπονδία! Από εκεί και πέρα όπως ανέφερε και το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει στο Champions League, ο Ολυμπιακός κι ο Φοίνικα Σύρου στο CEV Cup (επίσης για την ομάδα της Σύρου είναι η παρθενική της παρουσία στην συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς είχε τρεις συμμετοχές στο Challenge Cup) κι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Challenge Cup είναι οι τέσσερις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί στο Challenge Cup μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού και του ΑΟ Κηφισιάς να μην δηλώσουν συμμετοχή”.