ΔΙΕΘΝΗ

Τινάζει την μπάνκα η Εξατσίμπασι

Τινάζει την μπάνκα η Εξατσίμπασι

Αποφασισμένη να τα… σπρώξει χοντρά, επενδύοντας σε σπουδαίες αθλήτριες από τρεις διαφορετικές Ηπείρους φέρεται να είναι την προσεχή σεζόν η τουρκική ομάδα που για μια ακόμη χρονιά θέτει ψηλά τον πήχη σε Τουρκία και Ευρώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι τώρα σενάρια που κυκλοφορούν στην αγορά η Εξατσίμπασι θέλει να ντύσει στα ‘χρώματα” της την Σέρβα κεντρική της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πόμι Κσαλματζιόερ Γιοβάνα Στεβάνοβιτς. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας και φετινή βασίλισσα του Champions League ασφαλώς επιθυμεί να κρατήσει στις τάξεις της την σπουδαία μπλοκέρ, ωστόσο η προσφορά της τουρκικής ομάδας, ξεπερνάει κατά πολύ τα χρήματα που διατίθεται να δώσει η Πόμι.

Επίσης όπως είχαμε γράψει και πρόσφατα, η Βραζιλιάνα ολυμπιονίκης της Nestle Osasco, Ταίσα Μενέζες, είναι αποφασισμένη να φύγει για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα της και για χάρη της Εξατσίμπασι να βρεθεί στην Τουρκία. Σε περίπτωση πάντως που μία εκ των Στεβάνοβιτς, Ταίσα υπογράψει με την τουρκική ομάδα, τότε λογικά ανοίγει η πόρτα εξόδου για την Γερμανίδα μπλοκέρ, Φιρστ.

Παράλληλα στη μεταγρφαική λίστα των Τούρκων βρίσκονται ακόμη η Ρωσίδα διεθνής ακραία της Ντιναμό Κράσνονταρ, Τατιάνα Κοσέλεβα, αλλά και της διεθνούς Νοτιοκορεάτισας ακραίας, Γέονγκ Κουνγκ Κιμ, που αγωνίζεται στην τουρκική Φενέρμπαχσέ.