CHALLENGE CUP

Το όνειρο συνεχίζεται

Το όνειρο συνεχίζεται

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και μετά το 3-1 ο τελικός του Τσάλεντζ Καπ ήρθε πιο κοντά για τον Ολυμπιακό με τις Χριστοδούλου, Τέζα και Κονόμη να αφιερώνουν τη νίκη στον κόσμο και να δηλώνουν αποφασισμένες να γράψουν ιστορία…

Ο τραυματισμός της την έφερε για λίγο εκτός αναμέτρησης, ωστόσο αποδείχθηκε επιπόλαιος και η επιστροφή της στο τέταρτο σετ έφερε και την αντεπίθεση… Η Στέλλα Χριστοδούλου ευτυχισμένη από την μεγάλη νίκη επί της Κράσνογιαρσκ τόνισε “Ο τραυματισμός αποδείχθηκε μικρός. Όπως λέγαμε όλο αυτό το καιρό ο Ολυμπιακός έχει πάγκο. Μπήκε η Αρετή σήμερα και απέδειξε πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι φθάσαμε σε έναν ημιτελικό και είμαστε κοντά σε μια ακόμη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση όπως ένας τελικός. Είμαι συγκινημένη με τον κόσμο. Είναι πραγματικά κοντά μας και μας έδωσε την ώθηση που χρειαστήκαμε για να φθάσουμε στη νίκη. Όλοι μαζί ως οικογένεια δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Μπήκαμε και κερδίσαμε”.

Όσο για το τι μέτρησε και ο Ολυμπιακός έφθασε στην μεγάλη νίκη η αρχηγός των “ερυθρολεύκων” υπογράμμισε “Μίλησε η ψυχή και η θέληση που είχαμε. Όταν φθάνεις σε έναν ημιτελικό τα πάντα είναι ανοικτά. Κοιτάμε τελικό. Κάναμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας, αλλά μην ξεχνάμε πως η ρωσική ομάδα είναι δυνατή και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε να πάμε να τα δώσουμε όλα και φυσικά να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στον τελικό και να γράψουμε ιστορία”.

Κονόμη : “Το όνειρο συνεχίζεται”

Η Αρέτα Κονόμη αναφερόμενη στην μεγάλη νίκη δήλωσε “Το όνειρο συνεχίζεται. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον κόσμο.’Ήταν εκπληκτικός και πραγματικά μας έδωσε το κάτι παραπάνω και ελπίζω να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Θέλει χαμηλούς τόνους τώρα γιατί η Κράσνογιαρσκ είναι πολύ καλή ομάδα. Τώρα στην έδρα τους θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας”

Τέζα : “Το πρώτο βήμα έγινε”

Η Αρετή Τέζα μπήκε στο γήπεδο ως αντικαταστάτρια της Χριστοδούλου και έκανε τα πάντα προκειμένου να φθάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός. Η έμπειρη πασαδόρος δήλωσε “Το πρώτο βήμα έγινε. Καρδιοχτυπήσαμε λίγο αλλά όλα πήγαν καλά. Ελπίζω η Στελλίτσα να είναι καλά και να πάμε όλοι μαζί στην Ρωσία για τη νίκη που θέλουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί ήταν ένα από τα σημαντικά κομμάτια της ψυχολογίας μας στο παιχνίδι. Όταν βελτιωθήκαμε σε σερβις μπλοκ και πήραμε τη νίκη”.

Όσο για τα όνειρα του τελικού η Αρετή Τέζα τόνισε “Είναι το όνειρό μας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Βασικά πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και φεύγουμε 2 ημέρες πριν τον αγώνα. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να πάμε συγκεντρωμένες και δυνατές. Πάιζουμε στην έδρα τους, θα έχουνε Αν παίξουμε εμείς και έχουμε την ψυχολογία του νικητή θα κερδίσουμε.