DARK ROOM

Τόλμη και γοητεία στου Ρέντη (φωτό)

Τόλμη και γοητεία στου Ρέντη (φωτό)

Ο Ολλανδός Βίτσε Κόοιστρα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η “απάντηση” του νταμπλούχου Ολυμπιακού στο πρόσφατο φετινό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον γοητευτικό Βραζιλιάνο μπλοκέρ, Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ.

kooistra 5

Πέρα από το ακριβές ύψος των 209 εκατοστών των δυο παικτών, οι ερυθρόλευκοι, φρόντισαν να πάρουν, όπως και ο «δικέφαλος του Βορρά», έναν όμορφο αθλητή, που πέρα από τα αγωνιστικά τους προσόντα, με τα κάλλη τους θα μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κοινό του “ωραίου φύλλου” στις κερκίδες.

kooistra 1      Wytze-Kooistra     kooistra 3
Ο 32χρονος Ολλανδός λοιπόν, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μοντέλα, που φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην πασαρέλα,  ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός μπλοκέρ και με τους «οράνιε» στο World League του 2013 αγωνιζόμενος ως διαγώνιος, αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός.

kooistra   Photoset and OO-set available   kooistra2

Με κορμί “άγαλμα” και αγγελικό πρόσωπο, ο πανύψηλος άσος, που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην ολλανδική Λυκούργκους και μεταπήδησε στην Πιετ Ζούμερς έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό το δικό του φαν κλαμπ θαυμαστριών και ως γνήσιος σταρ, λόγω και της ομοιότητάς του με τον διάσημο “Ριτζ” της διάσημης σαπουνόπερας “Τόλμη και γοητεία” προκάλεσε πραγματικό ντελίριο στις τάξεις τους όταν φωτογραφήθηκε, περίπου όπως τον γέννησε η μάνα του…

kooistra_kid

Μετά λοιπόν από την καυτή Σέρβα καλλονή, Ιβάνα Νέσοβιτς που αναμένεται να “κλέψει τις καρδιές” των οπαδών του Ολυμπιακού, οι φίλες της ομάδας έχουν όπως φαίνεται έναν ακόμη λόγο για να πάνε στου Ρέντη. Εκεί όπου αναμένεται να βρίσκεται και η αγαπημέμνη του οικογένεια…

kooistra 8y