Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Λουκάο» με τρέλα και με… βούλα στον ΠΑΟΚ!

«Λουκάο» με τρέλα και με… βούλα στον ΠΑΟΚ!

Λίγο μετά τη λύση συνεργασίας με τον Μουρ, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπλοκέρ, Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ.

Επιβεβαίωνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Volleyplanet, ο Δικέφαλος προχώρησε στην ανακοίνωση του πρώην άσου της ισπανικής Τερουέλ, Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ.

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή  Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός είναι 25 ετών και έχει ύψος 2.10μ.Μέχρι και πρότινος αγωνίζονταν στην Ισπανική Τερουέλ. Σε οκτώ αγώνες στο Ισπανικό πρωτάθλημα ο Ρανγκέλ είχε 70 πόντους με 28 μπλοκ.  Ο αθλητής  αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το πρωί στις 8:50.  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: 2006 COMP BR, 2007-2008 INDUSTRIAL MAUA BR, 2008-2012 SADA CRUZEIRO BR, 2013-2014 UFJF BR, 2013 TΕRRUEL SPAIN».

Ανυπομονεί να “πατήσει” στη συμπρωτεύουσα!

Αν κρίνει από τη φωτογραφία που ανέβασε, ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να φτάσει στη Θεσσαλονίκη με πτήση μέσω της Κων/πόλης προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Εξάλλου, στη Τερουέλ ο πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Γκάλιτς του… είπε τα καλύτερα τόσο για τη χώρα, όσο και για τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη.

ticket_Lucao