CHALLENGE CUP

Με Τοτσίδου στα time out

Με Τοτσίδου στα time out

Με έντονο προβληματισμό και αρκετά ερωτηματικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί το ταξίδι της για τη Γαλλία η αποστολή του Πανναξιακού, που αίφνης τα ξημερώματα έλυσε τη συνεργασία της με τον Σέρβο τεχνικό, Ζόραν Κόβαζιτς και πλέον τα “κάστανα από τη φωτιά” καλείται να βγάλει στις Κάννες η αρχηγός.

“Μουδιασμένες” και απορημένες ήταν το πρωί στο λιμάνι της Νάξου οι κοπέλες της ομάδας του νησιού, όταν λίγο πριν τη σημαντικότερη πρόκληση της ιστορίας του συλλόγου, ενημερώθηκαν ότι θα μεταβούν στις κοσμοπολίτικες Κάννες για τον επαναληπτικό των «16» του Challenge Cup με την Λε Κανέ, χωρίς να υπάρχει κάποιος επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Όπως ήταν λογικό το σοκ δεν ήταν και λίγο για την παρέα της Σίας Τοτσίδου, η οποία καλείται πλέον να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ζητώντας ως αρχηγός της ομάδας, μόνο ταίμ άουτ την ώρα του αγώνα.

«Όλα έγιναν αργά χθες» άρχισε να λέει στο Volleyplanet η αρχηγός του Πανναξιακού και συνέχισε. «Σε επικοινωνία που είχα με τον προπονητή μας, με ενημέρωσε πως η μητέρα του έχει πάθει εγκεφαλικό, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην θεραπεία και θα πρέπει να επιστρέψει στη Σερβία.

Έτσι στον αγώνα με τις Γαλλίδες, δεν θα έχουμε κάποιον που θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στον πάγκο, απλά εγώ ως αρχηγός θα μπορώ να παίρνω τάιμ άουτ. Σίγουρα η υγεία είναι πάνω από όλα και θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να μην επηρεαστούμε από τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις, ενόψει ενός τόσο σημαντικού ματς και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θέλουμε πολύ όλες μας την πρόκριση και θεωρώ ότι είναι κρίμα και άδικο να πάει χαμένη η προσπάθειά μας» υποστήριξε στο Volleyplanet η Σία Τοτσίδου, που έκλεισε λέγοντας πως «η διοίκηση σίγουρα θα προσπαθήσει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του κ. Κόβαζιτς, καθώς όλοι θέλουν να συνεχιστεί αυτή η πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας».

Οι απουσίες ξεχείλισαν το ποτήρι;

Ωστόσο, παρά το αληθινό και σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του Σέρβου τεχνικού φήμες και σενάρια που ακούγονται από το πρωί στο νησί, ισχυρίζονται πως ο κ. Κόβαζιτς τις τελευταίες μέρες έμοιαζε να είναι ενοχλημένος από κάποιες κινήσεις της διοίκησης.

Συγκεκριμένα, κάποιες αθλήτριες πρόσφατα απουσιάσαν για δικούς τους λόγους από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, χωρίς να έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση, γεγονός που μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του καταξιωμένου, αλλά και ιδιαίτερου ως γνωστόν σε θέματα πειθαρχίας, τεχνικού.