Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Τρίποντο» στο ρελαντί για τον Πανναξιακό

«Τρίποντο» στο ρελαντί για τον Πανναξιακό

Ανάλυσε το

Ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-0 του Πορφύρα στο ΔΑΚ Νάξου και μάζεψε ακόμα τρεις βαθμούς την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. 

Χωρίς Τοτσίδου-Μιλοβάνοβιτς και με την Μεταξά τραυματία, η ομάδα της Νάξου έπαιξε με αλλαγές με το0ν Κόβαζιτς να δίνει ευκαιρίες στις υπόλοιπες αθλήτριές του. Η αναμέτρηση ήταν σχετικά “κλειστή” με τον Πανναξιακό στα τελειώματα των σετ ως πιο έμπειρος να είναι καλύτερος.

Στο πρώτο σετ, ο Πορφύρας μέχρι το 20-19 ήταν κοντά αλλά ο Πανναξιακός βρήκε τις λύσεις για το +3 (22-19) και το 1-0, 25-21. 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ μέχρι το 17-15, εκεί όπου με τα σερβίς της Φάρκωνα ο Πανναξιακός ξέφυγε 21-15 για το 2-0 σετ (25-17). 

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά μέχρι το 14-15 αλλά και η πίεση από το σερβίς των γηπεδούχων έφερε την ανατροπή για το 20-15 και την τελική επικράτηση με 25-22.

Τάδε έφη…

Ζόραν Κόβαζιτς: «Ήταν ένα από τα παιχνίδια που δίνεις τη δυνατότητα σε αθλλήτριες οι οποίες δεν έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού να παίξουν και να μάθουν να κερδίζουν. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση τους και θέλω να μάθουν να κερδίζουν».

Βασίλης Πανδής: «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα κι ο στόχος μας ήταν να πιστοποιήσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε αν και για ψυχολογικούς λόγους ήθελα να πάρουμε και ένα σετ».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Νούσια, Φάρκωνα, Περίν, Γκιαούρη -λ / Αποστολίδου

Πορφύρας (Πανδής): Θεοχάρη, Χρήστου, Μπούρμπη, Ράπτη, Χαλβατζή, Καράκου, Σκυθιώτη-λ, Γκούρα, Θαλασσινού, Σιδεράτου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...