Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζιουμάκας : «Κέρδος τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής»

Τζιουμάκας : «Κέρδος τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής»

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήρθε φυσιολογικά για τον Φίλιππο Βέροιας και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Σωκράτης Τζιουμάκας  δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του που μέχρι σήμερα είχαν λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Τα προβλήματα για τον Φίλιππο Βέροιας απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν τεράστια καθώς ο Σωκράτης Τζιουμάκας κλήθηκε να κάνει σε μια ακόμη αναμέτρηση αλχημείες προκειμένου να παρατάξει μια «μαχητική» ομάδα. Παρά την προσπάθεια όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Βέροιας στάθηκε στα κέρδη που αποκόμισε η ομάδα από τον αγώνα.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε χαρακτηριστικά «Σήμερα κάναμε ένα πρώτο σετ εκπληκτικό, μας βγήκαν όλα, σερβίς, άμυνα μπλοκ . Μετά λογικό ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού που απαρτίζεται από παίκτες εγνωσμένης αξίας και με μεγάλων κασέ, έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και μας κέρδισαν Αν και στο 4ο σετ προσπαθήσαμε πάλι , ήμασταν κοντά στο σκορ, μετά κάναμε κάποια λάθη και το ματς τελείωσε. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, ακόμη και ο 14ος παίκτης θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για μας το κέρδος από το σημερινό ματς ήταν τα παιδιά που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής, μπήκαν, έπαιξαν είδα τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και με ομάδες του επίπεδου μας αυτοί οι παίκτες θα βοηθήσουν πάρα πολύ»

Βερβεσιώτης : «Παίξαμε χωρίς άγχος»

Ο Παναγιώτης Βαρβεσιώτης του Φιλίππου υπογράμμισε : «Μετά από 5 χρόνια έπαιξα ξανά στην θέση του κεντρικού, με την οποία δεν είχε ποτέ καλή επαφή Πιστεύω πως παίξαμε χωρίς άγχος. Μπήκαμε για να τα δώσουμε όλα και «πατήσαμε» στο ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πιο αργό ρυθμό. Συγχαρητήρια για την νίκη στον Ολυμπιακό. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε παρά τις ελλείψεις. Άλλαξε το rotation. Ότι μπορέσαμε να το κάνουμε, το κάναμε και συνεχίζουμε. Επειδή είμαστε σε αυτές τις συνθήκες, είπαμε με τα παιδιά, ότι θα παίξουμε χαλαρά να το ευχαριστηθούμε και ότι βγει. Τώρα βρίσκουμε τα πατήματα μας μετά την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό».

Γραμμενούδης : «Κρατήσαμε την ίδια μαχητικότητα»

Ο πασαδόρος του Φιλίππου Αλέξανδρος Γραμμενούδης δήλωσε: «Καταρχάς ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πανίσχυρη ομάδα, οπότε δεν νομίζω ότι έφταιξε στο 2ο και 3ο σετ ότι εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα και έπαιξε με πιο καθαρό μυαλό. Χαμένα σέρβις στο 1ο σετ, κάποια side out που θεωρητικά ήταν πιο εύκολα. Πιστεύω ότι κρατήσαμε την ίδια μαχητικότητα, παίξαμε στο ίδιο επίπεδο με την ίδια θεωρία που είχαμε πριν τον αγώνα. Προσωπικά ,αλλά και εκ μέρους της ομάδας είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό το μοτίβο που παίζουμε με αυτές τις συνθήκες και την συνεχόμενη κούραση που είναι δικαιολογημένη για όλες τις ομάδες. Σήμερα κατεβήκαμε με πολλές ελλείψεις. Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είναι αλλιώς τα πράγματα, εγώ κρατάω από τα παιδιά που συμμετείχαν και από τους υπόλοιπους που ήταν απόντες, ότι προσπαθούν σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα να δίνουν το παρών παρά τους τραυματισμούς τους και τις δυσμενείς συνθήκες».