Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζιουμάκας : «Μεγάλη καταπόνηση το πρόγραμμα»

Τζιουμάκας : «Μεγάλη καταπόνηση το πρόγραμμα»

Προβληματισμένος για το πρόγραμμα των Play-out με τα συνεχόμενα παιχνίδια που φέρνουν καταπόνηση στους αθλητές δήλωσε ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας ο οποίος όμως ξεκαθάρισε πως σέβεται την απόφαση της ΕΣΑΠ και οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν κανονικά.

Ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας τόνισε από την πλευρά του «Στα δύο πρώτα σετ είμασταν πάρα πολλοί καλοί σε όλους τους τομείς και έτσι και τα κερδίσαμε σχετικά εύκολα, κάναμε το 2-0. Από εκεί και πέρα η Κηφισιά ανέβασε την απόδοσή της, έβγαλε φανταστικές άμυνες, που δεν βγαίνουν εύκολα σε ένα παιχνίδι βόλεϊ! Λες και είχαν… μαγνήτη και πήγαινε η μπάλα πάνω τους, ό,τι έκαναν τους έβγαιναν. Από  κάποια στιγμή και μετά μας βγήκε και εμάς η κούραση μας, αφού λόγω κορονοϊού δεν είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% και έχουμε μείνει πίσω

Σχολιάζοντας την απόφαση για την συνέχεια των πλέι άουτ ο κ. Τζιουμάκας τόνισε ότι  «είναι δύσκολα, δεν μπορείς να βάζεις έναν αθλητή σε δύο μέρες να παίζει παιχνίδι και μετέπειτα να παίζεις άλλα τρία ματς. Αθλητικά είναι πολύ μεγάλη καταπόνηση. Αλλά είναι μια απόφαση της ΕΣΑΠ, θα την σεβαστούμε και θα πάμε να παίξουμε…»

Ο διαγώνιος των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Τζιουμάκας υπογράμμισε «Δυστυχώς η ομάδα στο 3ο σετ έμεινε από δυνάμεις, κουραστήκαμε όλοι, η Κηφισιά ανέβασε την απόδοσή της ,κυνήγησε σε άμυνα και επίθεση, οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλύτερα από τα δύο πρώτα σετ, πιέσανε και δίκαια το αποτέλεσμα αντιστράφηκε».