Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζιουμάκας : «Το κίνητρο το βρίσκουμε μόνοι μας…»

Τζιουμάκας : «Το κίνητρο το βρίσκουμε μόνοι μας…»
Θετικό ήταν το πρόσημο της συμμετοχής του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας στους αγώνες του Α’ γύρου της Β΄ φάσης των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volley League, για τις θέσεις 5-8, που διεξήχθησαν από 26-28 Μαρτίου σε Ν. Σμύρνη και Κηφισιά.
Μετά από ένα πενθήμερο με 4 αγώνες και την μετακίνηση στην Αθήνα ο βασικός στόχος της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών επετεύχθη, αφού οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», παρά την απουσία των βασικών άσων, Μπίσετ και Μαυροβουνιώτη, για μια ακόμη φορά, δίχως υπερβολή, υπερέβαλλαν εαυτούς και έδειξαν απόλυτη συνέπεια και αφοσίωση στο στόχο της διάκρισης.
«Ασφαλώς ο απολογισμός των αγώνων στην Αθήνα κρίνεται πολύ θετικός, αφού ξεπεράσαμε την ταλαιπωρία από τα συνεχή παιχνίδια και το ταξίδι καταφέραμε και πήραμε 5 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Κηφισιά, όπου δεν καταφέραμε να μπούμε ποτέ στο παιχνίδι, τα άλλα δύο ματς που δώσαμε ήταν φανταστικά» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας, που μετά την επιστροφή της ομάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας στην έδρα της, έδωσε σήμερα ρεπό στους αθλητές του, με τους οποίους ανανέωσε το ραντεβού του στην αυριανή προπόνηση.
Με τον ΑΟΠ Κηφισιάς να έχει «κλειδώσει» από την κανονική περίοδο την 5η θέση, ουσιαστικά σε αυτά τα ματς, αλλά και σε εκείνα που έπονται την προσεχή εβδομάδα για το Β’ γύρο και το φινάλε των πλέι άουτ, οι αθλητές του Φιλίππου, θα’ λεγε κανείς πως ουσιαστικά αγωνίζονται χωρίς κάποιο σημαντικό κίνητρο.
«Το κίνητρο πρέπει να το βρίσκουμε μόνοι μας… Πέρα από το κυνήγι του τερματισμού σε όσο πιο υψηλή θέση μπορούμε, πρέπει να μοντάρουμε πάλι την ομάδα, ώστε σε περίπτωση ενδεχόμενης διεξαγωγής του Λίγκ Καπ και του Κυπέλλου, να είμαστε σε μία κατάσταση, ώστε να δείξουμε ξανά το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο και να χτυπήσουμε αυτούς τους δύο τελευταίους φετινούς στόχους.
Αυτό νομίζω είναι για τα παιδιά το βασικότερο κίνητρο, ώστε αφού πάρουμε κάποιες πολύτιμες εμπειρίες να κατέβουμε πάλι για ένα ακόμη τριήμερο αγώνων στην Αθήνα, με στόχο να κάνουμε άλλα τρία καλά παιχνίδια και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε» υποστήριξε ο Ημαθιώτης coach της ομάδας της Βέροιας, που κατά τη διάρκεια των αγώνων είχε την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του δίνοντας πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά σε αθλητές που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ασφαλώς, όπως όλη η ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους.