ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τζούριτς: «Απώτερος στόχος το F-4 του World League»

Τζούριτς: «Απώτερος στόχος το F-4 του World League»

Ο πρωταθλητής Ιταλίας, Δημήτρης Τζούριτς έχει πατήσει από το απόγευμα της Κυριακής τα πάτρια εδάφη και όπως σας είχε ενημερώσει  το  Volleyplanet χρειάζεται την απαραίτητη ξεκούραση με στόχο να ενσωματωθεί φρέσκος με τους υπόλοιπους διεθνείς και όλοι μαζί να παλέψουν για τη μεγάλη πρόσκληση του World League.

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, αφού μετά από μια πολύ γεμάτη σεζόν στην Κορέα, έπαιξα και στα πλέι οφ του Ιταλικού πρωταθλήματος. Μιλήσαμε με τον κύριο Δρίκο, θα πάρω κάποιες ανάσες και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω κι εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Θέλω πολύ να τους δω από κοντά γιατί μου έχει λείψει η Εθνική», τόνισε με δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα της Ομοσποδνίας ο αρχηγός της Εθνικής.

Παράλληλα, ο Τζούριτς έβαλε ψηλά τον πήχη για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο World League, σχολιάζοντας: «Η συμμετοχή μας στο World League ήταν ένα γεγονός που μας χαροποίησε όλους. Όμως τόσο σε εμένα όσο και στους συμπαίκτες μου δεν μας αρκεί μόνο αυτό. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση κι ο απώτερος στόχος είναι να βρεθούμε στο Final 4 του World League. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δίνουμε σε κάθε ματς το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας και να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε ξανά σ’ αυτή την σπουδαία διοργάνωση»