Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Βαρύ» κλίμα στη Σαντορίνη!

«Βαρύ» κλίμα στη Σαντορίνη!

Την Νίκη Μουντάκη, «βάφτισε» προσωρινή…προπονήτρια η διοίκηση του ΑΟ Θήρας μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης της Ελένης Μεμετζή τον οποίο αναζητάει η «ηγετική ομάδα» του συλλόγου, (Σκοπελίτης, Σπυριδάκης, Πατηνιώτης).

Μάλιστα η 31χρονη αρχηγός της Σαντορίνης που έχει άριστες σχέσεις με την «τριανδρία» της ομάδας είναι αυτή που διαμόρφωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων των τελευταίων ημερών ενώ παρών στις προπονήσεις είναι και ο στατιστικολόγος της ομάδας κ. Σομπόνης.

Ανασφάλεια για το μέλλον

Πάντως με δύο αθλήτριες της ομάδας που επικοινωνήσαμε μας ανέφεραν ότι η ψυχολογία της ομάδας, εξακολουθεί να είναι άσχημη από την παραίτηση της Μεμετζή ενώ υποστήριξαν ότι στα «πηγαδάκια» που γίνονται στα αποδυτήρια, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και αγωνία για την μελλοντική πορεία της ομάδας.

Τα στόματα πλέον άνοιξαν και μας περιέγραψαν την κατάσταση: « Υπάρχει μεγάλο άγχος και ανασφάλεια στα αποδυτήρια. Οι περισσότερες κοπέλες είμαστε σοκαρισμένες από την παραίτηση της Ελένης που την είχαμε σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Κυριολεκτικά μας έφυγε η γη κάτω από τα πόδια. Δεν ξέρουμε πως θα μας βγει αυτό στα παιχνίδια.»

Έβαζε πλάτη η Μεμετζή

Πιο πικραμένη από την παραίτηση της Μεμετζή ήταν η δεύτερη  αθλήτρια  με την  οποία μιλήσαμε: «Γράψτο όπως τα λέω. Μακάρι να γύριζε πίσω η Ελένη. Πάντα έβαζε πλάτη στη διοίκηση για μας και εκείνοι την … έγραφαν. Είναι δυνατό να μην τα παρατήσει η κοπέλα με τόσα που γίνονταν;

Μιλάμε για μεγάλη ανοργανωσιά. Εδώ στα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη τους ζήταγε να κάνουμε μια διανυκτέρευση και αυτοί για λόγους οικονομίας, μας πήγαιναν την ίδια μέρα.

Τρέχαμε από τα ξημερώματα στα αεροδρόμια και κουτουλάγαμε από την αυπνία και την ταλαιπωρία στους αγώνες. Πόσες ώρες αναμονή στα αεροδρόμια με ένα σάντουιτς όλη την ημέρα!

Ειδικά τότε με το Ανατόλια που είχε τόσα μποφόρ, μαρτυρήσαμε μέχρι να φτάσουμε. Μπήκαμε ‘’κομμάτια’’ στον αγώνα και χάναμε 2-0.Και πάλι καλά που το γυρίσαμε. (το volleyplanet είχε γράψει για το ταξίδι εκείνο και η διοίκηση μας είχε στείλει οργισμένο μειλ-διάψευσης).

Και η Νάξος έχει ταξίδια αλλά τουλάχιστον πάνε από την παραμονή. Λογικό η Νίκη να βγει μπροστά σε αυτή τη περιπέτεια που περνάμε αλλά οι προπονήσεις που κάνουμε είναι …χάλια. Μας βάζει να τρέχουμε άσκοπα πάνω-κάτω.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...