Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Βέλλιου στους Μακεδόνες Αξιού

Η Βέλλιου στους Μακεδόνες Αξιού

Η μεταγραφική αντεπίθεση για τους Μακεδόνες Αξιού συνεχίζεται. Μετά τις νοτιοαμερικάνικες “ρουκέτες” με Σαγκάρντια, Τοάτζι και το μπαραζ ανανεώσεων, σειρά  είχε η Χαρά (Κλαίρη) Βέλλιου.

Η 22 χρονη (178) ακραία, αδελφή του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Απόστολου Βέλλιου (φωτό μαζί), που πρόσφατα μεταγράφηκε στη Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, αγωνίστηκε πέρυσι στην Α1 με τη φανέλα της Ηλιούπολης.

Velliou ilioypoli-5678Velliou ypografes-345678

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Προεδρος και το ΔΣ των Μακεδονων Αξιου είμαστε στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσουμε την απόκτηση της 22χρονης ακραίας Κλαιρης Βελλιου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Θεσσαλονικια αθλήτρια, με εμπειρία στην Α1 Εθνικη Κατηγορια ως παίκτρια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πέρυσι της Ηλιουπολης, έρχεται για να συνεισφέρει στην εκπλήρωση των φετινών μας στόχων!

velliou_klairiVellioy balla-456789

Καλωσορίζουμε την Κλαιρη στην ομάδα μας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ»

Επίσης η πασαδόρος του συλλόγου, η γνωστή Αργεντίνα Clarisa Sagardia, ανακοινωθηκε ως μελος της 12αδας της Εθνικης Ομαδας της Αργεντινης για τους Ολυμπιακους του Ριο 2016.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...