ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Βλέπει Ομίλους απο Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Βλέπει Ομίλους απο Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Στη Βουλγαρία προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από την Χεμπάρ Παζαρτζίκ (03/11- 19:00- COSMOTESPORT 8 HD) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Γ προκριματικό Γύρο του θεσμού.

Έπειτα απο την μεγάλη νίκη στην Ερμούπολη κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συνεχίσει τις θετικές του εμφανίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου η Χεμπάρ Πάζαρτζικ αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο των “ερυθρολεύκων” προς τους Ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη στην Βουλγαρία με στόχο να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Χεμπάρ Πάζαρτζικ και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού στο Ρέντη (10/11-19:00).

Σε περίπτωση πρόκρισης οι “ερυθρόλευκοι” θα συμπληρώσουν τον Α Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου βρίσκονται ήδη η Πολωνική Γιαστρζέμπσκι, η Κνακ Ροζελάρε απο το Βέλγιο και η Φρίντρισχάφεν από την Γερμανία.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών και με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα τόνισε «Το απαιτητικό πρόγραμμα με τους κρίσιμους αγώνες και τα ταξίδια συνεχίζεται για την ομάδα μας η οποία μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά σε αυτά τα δεδομένα. Το πρόσωπο που έχει δείξει μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία αλλά και των υπόλοιπων που ακολουθούν. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως είναι μέσα στις δυνατότητες μας να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League».