BETOSFAIRA

Volleyplanet… bet

Volleyplanet… bet

Σε Ρωσία, Τσεχία και Πολωνία θα ποντάρουμε σήμερα, καθώς εντοπίσαμε αξιόλογες στοιχηματικές ευκαιρίες που θα τις…. τιμήσουμε προκειμένου να συνεχίσουμε να  πηγαίνουμε ταμείο όπως κάνουνε όλο αυτό το διάστημα στο Volleyplanet.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ

Λοιπόν εδώ έχουμε απίστευτη ειδησεογραφία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και η CEV δεν τους άφησε φέτος να κάνουν μεταγραφές από  το εξωτερικό!! Παίζουν μόνο με Ρώσους παίκτες. Διάβασα την συνέντευξη τύπου που έδωσαν πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής-προπονητής-αρχηγός ομάδας και πραγματικά η κατάσταση φέτος θα είναι πολύ δύσκολη στην ομάδα της Νόβγκοροντ. Το 2,00 που δίνει ο Stoiximan στον άσσο είναι στα μάτια μου value!!! Για μένα η σωστή απόδοση  είναι 1,40. Η Κράσνονταρ δεν είναι κάποιο μεγαθήριο αλλά σίγουρα έχει καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα από την Νόβγκοροντ.

ΛΑΜΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Περιμένω πολύ εύκολη επικράτηση για την Αλεξανδρούπολη. Η Λαμία αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και αν δεν κάνει όπως πέρσι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της θα πέσει στην Α 2 πολύ γρήγορα. Στα μάτια μου η σωστή απόδοση του διπλού είναι 1,05.

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΠΡΝΟ

Τέλος τα ψέματα για την Λίμπερετς…. Έχει δυο συνεχόμενες ήττες και σήμερα δίνει must win παιχνίδι με την Μπρνο. Αν χάσει θα πάει στο -7 από την Μπρνο. Η Λίμπερετς είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και σήμερα περιμένω να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Τσεχία. Έκανε 2 συνεχόμενες ήττες και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει.. MUST WIN αγώνας σήμερα για την Λίμπερετς και θα την εμπιστευτούμε. Προσωπικά βλέπω φυσικά και το -1,5 σετ για όσους παίξουν στην 365 την 4αδα.

ΓΙΑΣΤΡΕΜΠΣΚΙ -ΟΛΤΖΙΝ

Φέτος η Γιαστρεμπσκι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος καθώς το μπάτζετ έχει πέσει πάρα πολύ και οι καλοί παίκτες της ομάδας έχουν φύγει από τον σύλλογο. Οι μπουκ σέβονται την φανέλα εδώ και δίνουν φαβορί την Γιαστρεμπσκι. Γιαε εμένα η σωστή απόδοση της Ολτζιν είναι 1,70 και όχι 2,08.Η Όλτζιν έχει καλύτερη ομάδα και περιμένω να κερδίσει έστω και δύσκολα το παιχνίδι και να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρασνονταρ 1 και (2,00)

Εθνικος Αλεξανδρουπολης 2  (1,25)

Λιμπερετς 1 και (1,25)

(Πονταρισμα 700 μονάδες)

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Κρασνονταρ 1 (2,00)

Εθνικος Αλεξανδρουπολης 2 (1,25)

Λιμπερετς 1 (1,25)

Ολτζιν 2 (2,08)

Πονταρισμα 300 μοανδες.

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.