DARK ROOM

Βουτηγμένη στο… σιρόπι η 2η επιτυχία της Θέτιδας στο 2022 (fot)!

Βουτηγμένη στο… σιρόπι η 2η επιτυχία της Θέτιδας στο 2022 (fot)!

Το… ωφέλιμο μετά του τερπνού συνδύασε το Σάββατο  γηπεδούχος ΑΣΠ Θέτις στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» της Βούλας, του οποίου το τερέν, κάποια στιγμή κόλλαγε απ’ τα… σιρόπια.

Λίγα λεπτά μετά τη σημαντική τους επιτυχία στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Θήρας, τα κορίτσια της ομάδας του Γιώργου Ρούση, πήγαν “καρφί” στον πάγκο τους, όπου μεταξύ διατάσεων και πανηγυρισμών,  στήθηκε ένα «μίνι πάρτι».

Αφορμή της διπλής χαράς ήταν τα προχθεσινά 25α γενέθλια της ακραίας/διαγώνιας Μαρίας Αποστολάκη (14/01/1997),  που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο χθεσινό ματς, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο πόντο, που θα’ ταν κυριολεκτικά το «κερασάκι» στην… τούρτα της χθεσινής βραδιάς.

Αυτό όμως δεν  πίκρανε καθόλου την πρώην άσο των Παναθηναϊκού και Άρτεμις Κορυδαλλού, καθώς οι συμπαίκτριές της φρόντισαν μαζί με τις ευχές να την… γλυκάνουν δεόντως με ένα λαχταριστό, σιροπιαστό γαλακτομπούρεκο, δώρο- έκπληξη, αντί της  καθιερωμένης τούρτας.

Το οποίο μάλιστα, «τσάκισαν» όσο ήταν ακόμη ζεστό, σε χρόνο d/t,  υπό το βλέμμα του προπονητή τους, Γιώργου Ρούση, που αρκέστηκε στην “γλύκα” της εδραίωσης στην 6άδα.