BEACH VOLLEY

Ξεκινά η δράση στα North Area Circuit (vid)

Ξεκινά η δράση στα North Area Circuit (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των  φετινών τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit ξεκίνησε με την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη…

Έτοιμοι να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και αγώνες υψηλού επιπέδου δήλωσαν οι υπεύθυνοι των διοργανώσεων  των North Area Beach Volley Circuit  που ξεκινάνε στις 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου.

Το παρόν στην συνέντευξη τύπου έδωσε η «ψυχή»  και υπεύθυνος των τουρνουά Σπύρος Γκολίτσης ο οποίος υπογράμμισε «Για μια ακόμη χρονιά το North Area Beach Volley Circuit είναι έτοιμο να ξεκινήσει και αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο event  beach volley του καλοκαιριού.  Το πρώτο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στις 12 Ιουνίου στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονίας εδώ στη  Θεσσαλονίκη.

Με χαρά φέτος έχουμε 3 σταθμούς του North στην κατηγορία Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Μετά το πρώτο τουρνουά συνεχίζουμε στα Μουδανιά, την Πρέβεζα, στην Πλαζ Αρετσού  στην Καλαμαριά, την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, την Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώνουμε στην όμορφη  Χαλκίδα με τους τελικούς.

Εύχομαι και φέτος να απολαύσουμε όμορφο θέαμα να γίνουν καλά παιχνίδια και ανταγωνιστική αγώνες».

Από την πλευρά της η Έφη Κώστα υπεύθυνη τύπου της διοργάνωσης δήλωσε «Καλωσορίζω  όλους τους αθλητές και εύχομαι όλοι να έχουν ένα πολύ καλό καλοκαίρι χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να πάρει ο καθένας ότι επιθυμεί από την διοργάνωση».

Παράλληλα με το North Area Beach Volley Circuit φέτος θα διεξαχθεί και το Halkidiki Cup το  οποίο είναι ανεξάρτητη διοργάνωση για ερασιτέχνες παίκτες του beach volley.

Ο υπεύθυνος του Halkidiki Cup Κώστας Αυγιτίδης τόνισε «Φέτος το North Area επεκτείνετε και σε ερασιτεχνικό επίπεδο ε την διοργάνωση του Halkidiki Cup που κάθε εβδομάδα θα διοργανώνεται σε διαφορετική περιοχή της Χαλκιδικής για να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να παίξουν beach volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο πάντα με τις άριστες συνθήκες και τις καλύτερες παροχές για όλους».

Ο Παναγιώτης Ευγενίδης εκπροσωπώντας τους αθλητές των τουρνουά αναφερόμενος στην διοργάνωσης δήλωσε «Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά την διοργάνωση που κάνει μια καταπληκτική διοργάνωση που για εμάς τους αθλητές είναι θεσμός . Γνωρίζουμε πω σε δύσκολους καιρούς βλέπουμε πως γίνεται  μια προσπάθεια να γίνετε ένα καλύτερο τουρνουά σε καινούργιες περιοχές, πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε τέτοια τουρνουά».

Παρών στην συνέντευξη τύπου έδωσε και η εκπρόσωπος των διαιτητών Μαρία Τσιούλα η οποία υπογράμμισε «Χαιρόμαστε που  μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα τουρνουά που διοργανώνονται στην Βόρεια Ελλάδα Ευχόμαστε να γίνουν ωραίοι αγώνες, χωρίς τραυματισμούς  και να κερδίσουν οι καλύτεροι».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ North Area Beach Volley Circuit

1ο Τουρνουά 11-15 Iουνιου: Εμπορικό Μακεδονία – Πυλαία Θεσσαλονίκη
2ο Τουρνουά 26-28 Ιουνίου: Saint George – Νικήτη Χαλκιδικής
3ο Τουρνουά 03-05 Ιουλίου: Κυανή Ακτή – Πρέβεζα
4ο Τουρνουά 10-12 Ioυλίου: Πλαζ Αρετσού – Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
5ο Τουρνουά 17-19 Ιουλίου: Perroquet – Ολυμπιάδα Χαλκιδική
6ο Τουρνουά 24-26 Yasu: Αγ.Παρασκευή – Αλεξανδρούπολη
Τελικοί North 2015 01-02 Αυγούστου: Πλαζ Αστέρια – Χαλκίδα Εύβοια

VIDEO