CHALLENGE CUP

Ξεκίνημα από το Μίνσκ

Ξεκίνημα από το Μίνσκ

Να κάνει μια νέα αρχή από το μακρινό Μίνσκ της Λευκορωσίας θέλει η ΑΕΚ που ξεκινά την Τετάρτη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κόντρα στην Μινχάνσκα στο πρώτο παιχνίδι για την Φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στοχεύει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη μετά την ήττα στην Κρήτη «μετανάστευσαν» στην Λευκορωσία όπου απέναντι στην Μινχάνσκα καλούνται να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού της Αθήνας.

Η Ένωση έχει εγκατασταθεί στην Λευκορωσία από την Δευτέρα προκειμένου να έχει χρόνο τόσο για να ξεκουραστεί, όσο και για να προετοιμαστεί για το φετινό της Ευρωπαϊκό ντεμπούτο.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του, αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τις πρώτες ιώσεις της χρονιάς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λευκορωσίας τόνισε «Η συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και παρόλο που έχουμε κάποια προβλήματα με ιώσεις πιστεύω ότι θα μπορούν όλα τα κορίτσια να βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι».

Η Μινχάνσκα είναι γνώριμη στους Έλληνες φιλάθλου και κυρίως στους Ναξιώτες καθώς πέρσι είχε αποκλειστεί από τον Πανναξιακό και την εκπληκτική πορεία που είχε πραγματοποιήσει.