A2

Ξεμούδιασαν με μπιτς στο ΖΑΟΝ!

Ξεμούδιασαν με μπιτς στο ΖΑΟΝ!

Με αφορμή την έλλειψη γηπέδου για προπόνηση στο ΖΑΟΝ, η προπονήτρια Πηνελόπη Μπλάμη πήρε τις παίκτριες της και πήγαν για…μπιτς βόλεϊ, στις εγκαταστάσεις του I Beach Volleyball Club στην Κηφισιά.

Οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ, βρήκαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν από το θρίλερ και την ένταση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, που έληξε με το επεισοδιακό 3-2.

zaon-beach-volley-02222222

Η κίνηση αυτή δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στην ομάδα, με αποτέλεσμα προπονήτρια και παίκτριες να συμφωνήσουν ότι κάθε φορά που δεν θα έχουν το Ζηρίνειο στη διάθεση τους για προπόνηση,να πραγματοποιούν ανάλογες δραστηριότητες.

zaon-beach-volley-567890

Η διοίκηση του ΖΑΟΝ και προσωπικά η κ. Μπλάμη, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του I Beach Volleyball Club,Κώστα Ταμπουρατζή για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην ομάδα.

Πλέον η ομάδα της Κηφισιάς, συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πορφύρα στον Πειραιά.Ένα παιχνίδι στο οποίο, πρόσωπο του αγώνα είναι η Αθηνά Σκυθιώτη που πέρυσι αποτελούσε το βασικό λίμπερο του συλλόγου στην Α1.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...