Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεμπερδεύουν μεταξύ τους και…περιμένουν

Ξεμπερδεύουν μεταξύ τους και…περιμένουν

Στη Νέα Σμύρνη ο τυπικά γηπεδούχος Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται την Κηφισιά (3/4, 19:30, Live Streaming V.L.) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-out, σε ένα παιχνίδι όπου οι “κυανόλευκοι” θέλουν να κλειδώσουν την 5η θέση της Volleyleague.

Να κρατήσει ρυθμό (με στόχο αν πραγματοποιηθεί το Κύπελλο ή το League Cup) και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί θέλει ο Φίλιππος Βέροιας στα τελευταία 3 παιχνίδια των play-out.

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Είναι μία νέα σειρά αγώνων, κατεβαίνουμε να κάνουμε τρία καλά παιχνίδια, τα οποία θα μας βοηθήσουν, αν γίνει το Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», να μονταριστούμε και να βρούμε ένα ρυθμό. Ξέρουμε πως θα ναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Κηφισιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει πλήρες ράστερ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και από κει και πέρα να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σετ, βαθμούς και τη νίκη».

Ο πασαδόρος του Φιλίππου Κώστας Προυσαλής τόνισε «Είναι μία νέα τριάδα αγώνων με αντιπάλους που τους ξέρουμε και μας ξέρουνε. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη εβδομάδα, το πρώτο παιχνίδι με την Κηφισιά είναι αρκετά δύσκολο. Το σημαντικό είναι ότι θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος, οπότε ο αντίπαλός μας δεν θα έχει αυτή τη φορά το πλεονέκτημα της έδρας και θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Η Κηφισιά όπως είδαμε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από την πλευρά μας χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και την αγωνιστικότητα που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Η Κηφισιά για να αποφύγει σενάρια ισοβαθμιών χρειάζεται δύο βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά την 5η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς υπογράμμισε «Στον δεύτερο γύρο των αγώνων κατάταξης πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί, όπως και στον πρώτο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα με την μαθηματική κατάκτηση της 5η θέσης, ώστε στη συνέχεια να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νεότερους αθλητές της ομάδας».