Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χέρι-χέρι και τη νέα χρονιά Μίλωνας- Ψάρρας

Χέρι-χέρι και τη νέα χρονιά Μίλωνας- Ψάρρας
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σάκη Ψάρρα και για το επόμενο πρωτάθλημα ανακοίνωσε και επίσημα πλέον η διοίκηση του Μίλωνα η οποία με την κίνηση της αυτή επιβράβευσε εμπράκτως τον έμπειρο τεχνικό για την θετική όπως αναφέρει πορεία της ομάδας στη φετινή Volleyleague.
Μίλωνας και Σάκης Ψάρρας θα πορευθούν μαζί και τη νέα χρονιά. Μετά την δημοσιοποίηση της ανανέωσης από την πλευρά του Σάκη Ψάρρα, η διοίκηση των “πράσινων” επιβεβαίωσε το… deal και ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία. Μια συμφωνία που ήθελαν και οι δύο πλευρές και οριστικοποιήθηκε από το πρώτο ραντεβού που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τους διοικούντες του συλλόγου.
Η ανακοίνωση του ΑΟΝΣ Μίλων 
Η Διοίκηση του Μίλωνα και η επιτροπή βόλεϊ, εκφράζοντας έμπρακτα την ικανοποίηση τους για την πορεία και τη εικόνα της Ανδρικής Ομάδας, στο ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω συνθηκών Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν και περικλείοντας με τεράστια εμπιστοσύνη το όραμα και την απαράμιλλη όρεξη για δουλειά του Coach Σάκη Ψάρρα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Προπονητή και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Καλή δύναμη Coach, είμαστε όλοι σίγουροι για το αύριο.

Aπό τον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων