Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεχωριστό «αντίο» στον «Γκους»

Ξεχωριστό «αντίο» στον «Γκους»

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον κεντρικό Γκουστάβο Μπονάτο που ήταν η τότε καθοριστική του προσθήκη στο δρόμο για την κατάκτηση του Challenge Cup 2023 και ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε το καλύτερο εαυτό του συμβάλλοντας στην κατάκτησή του μαζί -εν συνεχεία-με δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Το “ευχαριστώ” στον Γκουσταβάο:

Τον Ιανουάριο του 2023, στα μέσα της σεζόν 2022-23, «πάτησε» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ένας «γίγαντας» από τη Βραζιλία. Ο Γκουστάβο Μπονάτο, με ύψος 2,15μ., μετακόμισε στον Ολυμπιακό με μία μεγάλη καριέρα στις αποσκευές του και έναν στόχο: το ευρωπαϊκό. Και τα κατάφερε! Πραγματοποιώντας σπουδαία ματς, ο Βραζιλιάνος κεντρικός πρόσφερε τα μέγιστα στην ιστορική κατάκτηση του Challenge Cup, του τρίτου ευρωπαϊκού στο βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Για σχεδόν δύο χρόνια, ο Γκουσταβάο σήκωσε «τείχος» στον «ερυθρόλευκο» φιλέ και παράλληλα, τέσσερις τίτλους, το Challenge Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο!

Ο «Γκους» λάτρεψε τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα και τον Πειραιά, το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Και ο κόσμος του Θρύλου εκτίμησε την προσφορά του Γκουσταβάο, το πάθος και την προσωπικότητά του. Πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και… ένας από εμάς!

«Γκους», σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!