CHALLENGE CUP

Χωρίς Πρωτοψάλτη στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Πρωτοψάλτη στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Ισραήλ για την αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που επιστρέφει στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από μια δεκαετία και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (30/11, 20.40) τη Μακάμπι στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ.

Παρά την αυστηροποίηση των μέτρων εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, ο αθλητισμός εξαιρέθηκε από τους αποκλεισμούς και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ταξίδεψε κανονικά τη Δευτέρα με προορισμό το Ισραήλ.

Μόνη απουσία για τους ‘πράσινους’, αυτή του διεθνή ακραίου Θανάσης Πρωτοψάλτη, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του κάνοντας αγώνα δρόμου για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Εξάλλου, το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει να δυσκολεύει και η απουσία του έμπειρου άσου έγινε αισθητή στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Θεωρητικά η Μακάμπι είναι βατός αντίπαλος αλλά μια ευρωπαϊκή πρεμιέρα πάντα θέλει προσοχή. Ο επαναληπτικός αγώνας στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 8/12.

“Θεωρώ πως έχουμε το κίνητρο για ένα καλό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση και ο στόχος είναι να προχωρήσουμε όσο μπορούμε. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο γιατί είναι καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Όπως πάντα το σέρβις και η υποδοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο”, δήλωσε ο Βαν Ντε Ντρις.