Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζελιάσκοφ: «Δεν βλέπω έναν ηγέτη στην ομάδα»

Ζελιάσκοφ: «Δεν βλέπω έναν ηγέτη στην ομάδα»

Η πρώτη ήττα για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ έβγαλε στην επιφάνεια… ειδήσεις για τη φετινή ομάδα με τον προπονητή Νίκι Ζελιάσκοφ να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του στη Nova ότι υπάρχει μεγάλη εξωαγωνιστική πίεση για τα αποτελέσματα αλλά και ότι… αναζητείται ηγέτης! Πανευτυχής αλλά και… συγκρατημένος ο Κώστας Αρσενιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κόουτς του Δικεφάλου, Νίκι Ζελιάσκοφ σχολίασε: «Κοιτάξτε υπάρχει παρα πολύ πίεση, πρέπει να έχουμε υπομονή. Με το πρώτο σετ που χάνεται αρχίζει μια γκρίνια που δεν κολλάει στην ομάδα, αυτό από εξω» ενώ αναφερόμενος στα του αγωνιστικού πρόσθεσε: «Ήταν κάκοί οι ξένοι μας σήμερα, κάτι που πρέπει να καταλάβουν και αυτοί είναι ότι το πρωτάθλημα κρίνεται σε κάθε αγωνιστική και όχι στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι αυτή η πίεση είναι φανερή. Όλοι πρέπει να δουλέψουν για να μην υπάρχει, υπάρχουν πολλά δύσκολα ματς. Όχι μόνο με τη Νόλικο αλλά και ματς πρωταθλήματος. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα. Δεν βλέπω έναν ηγέτη στην ομάδα που να την παρει πάνω του, τα παιδιά προσπαθούνε αλλά όταν δεν τους βγαίνει μπαίνουμε σε αδιέξοδο».

Τέλος, στην ερώτηση για ενίσχυση του ΠΑΟΚ, έπειτα από τον τραυματισμό του Παντακίδη, ο Ζελιάσκοφ ήταν σαφής: «Ρωτήστε τη διοίκηση».

Τα συναισθήματα πολύ… αντίθετα από αυτά του ΠΑΟΚ, στο στρατόπεδο της Κηφισιάς με τον Κώστα Αρσενιάδη να σχολιάζει: «Σπουδαία νίκη. Μπράβο στα παιδιά. Έτρεχε η ομάδα σήμερα. Παρά τα περίεργα σφυρίγματα, συγχαρητήρια και χίλια μπράβο στα παιδιά. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται. Ημασταν  πλήρεις σήμερα μετά από καιρό. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν την εμπειρί και μπορούν και ανταπεξέρχονται. Είναι νωρίς για πανηγύρια. Η νίκη είναι σπουδαία, τεράστια νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο»