Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζαλμάς : «Δεν υπάρχει κανονικότητα στο πρωτάθλημα»

Ζαλμάς : «Δεν υπάρχει κανονικότητα στο πρωτάθλημα»

Στην απουσία της κανονικότητας στο πρωτάθλημα στάθηκε μετά τον νικηφόρο αγώνα της Κηφισιάς στη Βέροια ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Ζαλμάς που καυτηρίασε την στάση της ΕΣΑΠ για το εξαντλητικό όπως χαρακτήρισε πρόγραμμα των play-out που ακολουθεί..

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, λίγο μετά το τέλος του αγώνα τόνισε «Δεν υπάρχει μια κανονικότητα στο φετινό πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος!  Και σ’ αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες δεν είναι τίποτα κανονικό. Τουλάχιστον για το σημερινό ματς ήταν ένα δύσκολο, δραματικό, σκληρό ματς, στη μεγαλύτερη του διάρκεια μέτριο ποιοτικά και φανήκαμε λίγο καλύτεροι στα τελευταία τρία σετ και πιο τυχεροί. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική από το τρίτο σετ και μετά, η ομάδα δεν είναι στο καλύτερό της σημείο και με τραυματισμούς και μια βεβαρυμμένη εβδομάδα από συνεχόμενα ταξίδια… Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά!

Αναφερόμενος στη συνέχεια των  πλέι άουτ ο κ. Ζαλμάς υπογράμμισε «θέλω πραγματικά να δω τον εμπνευστή της ιδέας, πως είναι δυνατόν να βάζουν αθλητές προερχόμενους από 10-15 μέρες απουσίας, λόγω κορονοϊού, σε ένα τέτοιο εξαντλητικό πρόγραμμα 6 παιχνιδιών μέσα σε 9 ημέρες. Νομίζω ότι αυτό δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο σε καμία λίγκα δυτικού πολιτισμού.

Κάποιος πρέπει να πει ότι είναι αδύνατος αυτό το πράγμα, να συμβεί στο τέλος πρωταθλήματος για όλα τα παιδιά που παίζουν για τις θέσεις 5-8. Κατά τη γνώμη μου αφού αποφασίστηκε να γίνουν τα πλέι άουτ θα έπρεπε τηρώντας το καλεντάρι του 1-4 που απλώθηκε με δυο παιχνίδια την εβδομάδα, αφού έπρεπε να γίνουν οπωσδήποτε θα έπρεπε να διεξαχθεί ένα παιχνίδι Τετάρτη και Σάββατο. Ή  έστω δύο παιχνίδια Παρασκευή-Κυριακή, και να πάμε σε 3 εβδομάδες».

Σπυριούνης : «Χάρηκα την ομάδα μου»

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε «Χάρηκα την ομάδα μου, γιατί καταφέραμε να είμαστε υπομονετικοί, να αποφύγουμε λάθη που δεν πρέπει να γίνονται και να γυρίσουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, όπως ο Φίλιππος Βέροιας».

Κοντοστάθης : «Η ομάδα έχει χαρακτήρα και προσωπικότητες»

Ο λίμπερο των «κυανόλευκων», Γρηγόρης Κοντοστάθης εμφανώς ικανοποιημένος για τη νίκη και την αντίδραση της ομάδας του τόνισε «Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, παίξαμε ένα γεμάτο ματς με τον ΠΑΟΚ, είμαστε 4 μέρες στους δρόμους και για αυτό μπήκαμε μέσα στο ματς κουρασμένοι. Για μας το ματς ήταν αδιάφορο, αλλά κρατάω ότι στο 3ο σετ βγάλαμε αντίδραση, αφού θα μπορούσαμε να πετάξουμε «λευκή πετσέτα». Κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και προσωπικότητες που τη βοηθούν να παίρνει τα ματς».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...