ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δρίκος: «Το World League ξεκινά τώρα»

Δρίκος: «Το World League ξεκινά τώρα»
H Εθνική ανδρών επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη (17/6), μπαίνει στις προπονήσεις με το βλέμμα στο τουρνουά του Αλεξανδρείου Μελάθρου, όπου και θα κριθούν τα πάντα στον Όμιλο G του World League.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Το World League ξεκινά τώρα για μας. Παίξαμε μια σειρά από παιχνίδια και αντιμετωπίσαμε χαρές, λύπες και προβλήματα, κάποια από τα οποία ξεπεράσαμε και κάποια όχι. Τώρα επιστρέφουμε στη βάση μας και το στοίχημα είναι να δείξουμε ότι είμαστε εξίσου καλοί τόσο μέσα στην Ελλάδα, όσο και έξω από τα σύνορα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και το ίδιο μαχητικοί όπως και στο Μεξικό, έχουμε σημαντικές πιθανότητες να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση και να πάρουμε μία καλύτερη θέση στη βαθμολογία».Σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες να παίξει ο Δημήτρης Τζούριτς, ο κ. Δρίκος είπε: «Από την Τετάρτη, που θα μπει η ομάδα για προπόνηση, θα δούμε πώς είναι ο Δημήτρης και θα αποφασίσουμε».
fragkosΟ Ανδρέας Φράγκος δήλωσε αισιόδοξος και υπογράμμισε την σημασία μιας γεμάτης εξέδρας: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προκριθούμε. Τα παιχνίδια ωστόσο θα κριθούν από την αγωνιστικότητα που θα δείξουμε μέσα στο παρκέ. Προσωπικά, εύχομαι να είναι γεμάτο το Αλεξάνδρειο, γιατί ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση».
protopsaltis_kokkinakisΤέλος, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης φάνηκε προετοιμασμένος για μια σκληρή μάχη με όλες τις αντίπαλες ομάδες: «Για να προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε… Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Από εμάς εξαρτάται αυτό, ωστόσο όλες οι ομάδες θέλουν το ίδιο. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».Αύριο, Τετάρτη 17/6, όλες οι ομάδες θα προπονηθούν στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».