ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έκπληξη Κις στα παιδιά του καμπ (fotos)

Έκπληξη Κις στα παιδιά του καμπ (fotos)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το τριήμερο χριστουγεννιάτικο καμπ volley camp που διοργάνωσε ο Ε.Α.Ο Σπατών Volleyball Team και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα με την επίσκεψη της διεθνούς Ουγγαρέζας πρωταθλήτριας, Κάταλιν Κις.

kiss_geronikos 2

Από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα πάνω από 50 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών πέρασαν τις πύλες του κλειστού «Δημήτρης Δημητρίου» και μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο επιστημονικό πρόγραμμα του προπονητή Ανδρέας Γερονίκου και του συνεργάτη του Χριστόφορου Στάμου, έζησαν τη μαγεία και τη διασκέδαση του βόλεϊ.

camp_spata_kiss

Πέρα όμως από την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος και την επαφή των παιδιών με το βόλεϊ, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε και η ομιλία του Αθλητικού Ψυχολόγου- Διδάκτωρ στο University of Ilinois- Chicago των Η.Π.Α, Νίκου Γεωργιάδη, που άνοιξε την αυλαία της διοργάνωσης.

kis_geronikos 1

Το καλύτερο δώρο όμως, μετά από αυτά του Άη Βασίλη, για τα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ, ήταν η επίσκεψη της διεθνούς πρωταθλήτριας του ναμπλούχου Κύπρου, Prestige Aπάλλων, Κάταλιν Κις, που τιμήθηκε από τους διοργανωτές για τη σημαντική της προσφορά στο άθλημα.

kiss_katalin

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Κις μίλησε στα παιδιά του camp για τα οφέλη του αθλητισμού και συζήτησε μαζί τους για τη σημασία που έχει να μαθαίνουν σωστά από τους κατάλληλους ανθρώπους τα βασικά στοιχεία του αθλήματος και πάνω από όλα να το… διασκεδάζουν.

camp_spata

“Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ και οφείλω να συγχαρώ το ΔΣ του Ε.Α.Ο Σπατών για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία” δήλωσε στο Volleyplanet εμφανώς ικανοποιημένη η Κις  για την σημερινή της επίσκεψη στα Σπάτα και συμπλήρωσε: “Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται και μάλιστα δωρεάν στις μέρες, τέτοιες δράσεις που φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με τον αθλητισμό. Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά και να τα σπρώξουμε στο βόλεϊ. Οι αξίες του αθλητισμού είναι γνωστές σε όλους και πέρα από τα οφέλη για το σώμα και την υγεία που χαρίζει, τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας να βάζουν από νωρίς στόχους στη ζωή τους και να προοδεύουν μέσα από την ευγενή άμιλλα. Κι εγώ όταν ήμουν παιδί είχα τα ινδάλματά μου και χάρηκα πολύ που σήμερα βρέθηκα κοντά στους αυριανούς πρωταθλητές…”.