Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιταλίδα (και) η Ζακχαίου – Συμπαίκτρια με Στράντζαλη σε Κούνεο

Ιταλίδα (και) η Ζακχαίου – Συμπαίκτρια με Στράντζαλη σε Κούνεο

Το μεγάλο βήμα στο… όνειρο του ιταλικού πρωταθλήματος έκανε εδώ και λίγες ώρες η διεθνής Κύπρια μπλοκέρ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Ζακχαίου που από τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτρια της Όλγας Στράντζαλη στις “ερυθρόλευκες” γάτες του Κούνεο.

Η 20χρονη ταλαντούχα αθλήτρια που, είχε κι άλλες προτάσεις από Ιταλία, πρωτοεμφανίστηκε το 2016 με τα χρώματα του Πανναξιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα αμέσως έδειξε την αξία της. Την αμέσως επόμενη χρονιά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο με προπονητή τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς και συμπαίκτριες υψηλού επιπέδου ξετύλιγε την αγωνιστικότητά της και τα προσόντα της.

Θυμίζουμε εξάλλου ότι χθες η ομάδα του Κούνεο ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό Αντρεά Πιστόλα, ο οποίος όπως δήλωσε σχεδιάζει με τις ευλογίες της διοίκησης μια ανταγωνιστική ομάδα, στην οποία νέο μέλος αποτελεί και επίσημα η 30χρονη διεθνής Ιταλίδας πασαδόρος των Καννών, Νοέμι Σινιορίλε.

Επίσης για άλλη μια χρονιά μέλος της ομάδας θα είναι και η λίμπερο Τζιόρτζια Ζανόνι.

Παράλληλα στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται για δεύτερη πάσα, η νεαρή Ρακέλε Μορέλο, που είχε αγωνιστεί στην Club Italia Italia Under 20.