ΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλη «γάτα» η Στράντζαλη-Έκλεισε στην Κούνεο

Μεγάλη «γάτα» η Στράντζαλη-Έκλεισε στην Κούνεο

Στην Ιταλική Κούνεο ή όπως είναι η ονομασία της ομάδας στην Μεγάλη Κούνεο με λογότυπο την… γάτα, θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής ακραία, Όλγα Στράντζαλη, έπειτα από επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του Volleyplanet.gr

Ήταν να μην «μυριστούν» το «αντίο» και τις ανακοινώσεις των Πολωνών, οι Ιταλοί συνάδελφοι και δεν… κρατήθηκαν ώστε να περιμένουν την Κούνεο για την επίσημη ανακοίνωση. Βέβαια άφησαν και μια «αβεβαιότητα» γράφοντας την ιταλική ομάδα ως τον πιθανότερο προορισμό για την Ελληνίδα διεθνή ακραία και αυτό μάλλον υπό το άγρυπνο μάτι του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Τζίνο Πριμάσο.

«Εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ζητάμε από τους θαυμαστές μας τη συνήθη ζεστασιά ακόμη και σε αυτήν την απρόβλεπτη κατάσταση. Θα επιστρέψουμε στον ενθουσιασμό μαζί, γρατζουνώντας όπως μόνο οι γάτες μας μπορούν να κάνουν. Σύντομα θα περάσουμε από χαιρετισμούς σε επίσημες παρουσιάσεις, ελπίζουμε με λιγότερη απόσταση», ήταν εξάλλου το μήνυμά του μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας, που θέλει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν. Μάλιστα “ψήνεται” και μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή, αυτή της 30χρονης διεθνούς Ιταλίδας πασαδόρου των γαλλικών Καννών, Νοέμι Σινιορίλε.

Ήδη από τις «ερυθρόλευκες» Ιταλίδες που φέτος κατετάγησαν 10ες έχουν αποχωρήσει οι Lisa Van Hecke και η Carlotte Cambi ενώ όλα είναι έτοιμα για τη δικιά μας… γάτα την Όλγα Στράντζαλη να ακονίσει τα νύχια της στη Seria A!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στράντζαλη έχοντας μια εξαιρετιή σεζόν στην Πολωνία είχε περισσότερες από μια προτάσεις από την Ιταλία, είχε επίσης πέραν της ομάδας της και άλλη πρόταση από την Πολωνία ενώ η χάρη της έφτασε και μέχρι τη Βραζιλία. Ωστόσο, προσγειωμένη όπως πάντα και με γνώμονα το καλύτερο για την ίδια και την καριέρα της, είπε το… ναι στο μαγικό ιταλικό πρωτάθλημα!

Καλή επιτυχία Όλγα!