CHALLENGE CUP

«Κλείδωσε» το ευρωπαϊκό ραντεβού του Πανναξιακού

«Κλείδωσε» το ευρωπαϊκό ραντεβού του Πανναξιακού

Στις 14 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει και επισήμως το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ταξίδι η νησιώτικη ομάδα στα φετινά ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Στον α’ αγώνα που ορίστηκε από την CEV για τις 19.00 στο κλειστό της Νάξου η ομάδα του Γιώργου Ρούση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ρωσική Γενισέι Κράσνογιαρσκ για τη φάση των “32” του Challenge Cup γυναικών, την ίδια ώρα  που ο νταμπλούχος Ολυμπιακός φιλοξενεί στου Ρέντη την ρουμανική κάτοχο του τίτλου, C.S.M Βουκουρεστίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης της Νάξου στο κλειστό “Δημήτρης Περιστεράκης” έχουν οριστεί ο Βούλγαρος Ιλια Πένκοφ και η Νιεβαρόφσκα Μαγκνταλένα από την Πολωνία.

Αντίθετα με τις δύο παραπάνω ομάδες μας που ρίχνονται στις 14 Δεκεμβρίου στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης, η φιναλίστ της Α1 Γυναικών Α.Ο Θήρας αναμένει ακόμη στο ακουστικό της. Η ιστορική πρεμιέρα της ομάδας της Σαντορίνης στο Ισραήλ με την Κφαρ Σαμπά για το CEV Cup γυναικών, αποτελεί το μόνο ζευγάρι από τις “16” της διοργάνωσης που η CEV δεν έχει κάνει γνωστή την ακριβή ημέρα και ώρα του αγώνα.