ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μυρίδου : «Ώρα πρόκρισης για Εθνική»

Μυρίδου : «Ώρα πρόκρισης για Εθνική»

Η φετινή χρονιά για την Μαρία Μυρίδου είναι ξεχωριστεί καθώς μετά την εξαιρετική πορεία των Μακεδόνων Αξιού στην Α1 ήρθε η πρόσκλησή της στην Εθνική ομάδα όπου πλέον βάζει στόχο την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

Η 23χρονη λίμπερο των Μακεδόνων και της Εθνικής μας μίλησε για την παρουσία της στην «κυανόλευκη» ομάδα, την προετοιμασία της αλλά και την προοπτική της πρόκρισης…

Αναφερόμενη για την κλήση της και το ότι είναι μέλος της Εθνικής ομάδας η Μαρία Μυρίδου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην Εθνική ομάδα. Ξεκινάει κάτι καινούργιο για εμένα. Η συνεργασία είναι άψογη, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και όλες με βοηθούν, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αλλά σίγουρα το ευχόμουν. Για όλες τις αθλήτριες είναι τιμή όταν σε καλούν στην Εθνική ομάδα».

Την ίδια ώρα η νεαρή λίμπερο της Εθνικής μας έδειξε αισιόδοξη για τον στόχο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος λέγοντας «Είμαι σίγουρη ότι ήρθε η ώρα να προκριθεί η Εθνική στο Ευρωπαϊκό. Όλα τα κορίτσια είναι άξια και πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μας».

Όσο για το μέλλον της η Μαρία Μυρίδου τόνισε «Τελείωσε το συμβόλαιό μου φέτος με τους Μακεδόνες και δεν ξέρω ακόμα που θα είμαι του χρόνου. Θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο και θα αποφασίσω».

https://www.youtube.com/watch?v=4moo4qehfTg