Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μόνο σε… θαύμα ελπίζει πλέον ο Ηρακλής Κηφισιάς

Μόνο σε… θαύμα ελπίζει πλέον ο Ηρακλής Κηφισιάς

Μία ανάσα από μια “μαύρη σελίδα” στην ιστορία του βρίσκεται ο σύλλογος των βορείων προαστίων, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για συμμετοχή στην φετινή Α1 Γυναικών μόνο σε μία γενναία οικονομική βοήθεια του Δήμου Κηφισιάς.

Αυτά τουλάχιστον ειπώθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet, την Παρασκευή το απόγευμα δια στόματος των μελών της διοίκησης του Ηρακλή Κηφισιάς, παρουσία ακόμη των Νίκου Χουντουμάδη, Βασίλη Πανάγου και Σοφίας Αγγελάκη, στις λίγες αθλήτριες που έδωσαν το παρών σε μία ακόμη συνάντηση της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Κηφισιάς ξεκαθάρισαν, προς τιμή τους, στις παίκτριες, ότι με την παρούσα κατάσταση δεν μπορεί η ομάδα να αντέξει το βάρος των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Μετά τα μπλεξίματα του βασικού χορηγού με το Νόμο, ο σύλλογος δεν μπορεί να βασιστεί στα “άμα” και “εφ’ όσον”ή αν θέλετε ακόμη και στις… διαθέσεις του κ. Ζερβού να στηρίξει περαιτέρω ή όχι, την ομάδα.

Στόχος λοιπόν είναι να μην συσσωρευτούν νέα χρέη, στα ήδη υπάρχοντα παρελθόντων ετών που βαραίνουν τις… πλάτες του Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς τα έσοδα από τις ακαδημίες, δεν φτάνουν καλά καλά ούτε για δύο εκτός έδρας ταξίδια.

Επειδή όμως συνήθως “η ελπίδα πεθαίνει τελευταία” η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη από την προσεχή κιόλας Δευτέρα να απευθυνθεί για μια επιπλέον οικονομική ενίσχυση στο Δήμο Κηφισιάς, που θα της επιτρέψει να κατεβάσει έστω μία τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτή που σχεδίαζε το καλοκαίρι ο παρατηθείς τεχνικός, Σπύρος Χουντουμάδης, χωρίς πολλά από τα ακριβά συμβόλαια, στηριγμένη κυρίως στις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φετινή Α1 Γυναικών θα υποστεί, μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα, αφού πιθανή αποχώρηση και του Ηρακλή Κηφισιάς, θα ρίξει  κατακόρυφα το ενδιαφέρον, το επίπεδο και τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του πρωταθλήματος, αφού καμία ομάδα δεν θα κινδυνεύει με υποβιβασμό.