ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ντάμες… κούπα στα Μελίσσια (fotos)!

Ντάμες… κούπα στα Μελίσσια (fotos)!

H γυναικεία ομάδα του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων (Σ.Φ.Α.Μ) στεφθηκε πρωταθλήτρια του Α’ Τοπικού γυναικών και “σφράγισε” πανηγυρικά την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία.

sfa melission_deree 1

Στον “τελικό των τελικών” στα Μελίσσια, με φόντο την πολύτιμη κούπα, οι δύο φιναλίστ πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα και σασπένς, αλλά η “οικοδέσποινα” ομάδα της θρυλικής Λίας Μήτση εδειξε ότι διαθέτει το “μέταλλο” που χρειάζεται για να φτάσει στον τίτλο. Έτσι, παρά τη μαχητικότητα των κοριτσιών του Κολλεγίου Deree, που αν και ισοφαρίσανε δις αρκέστηκαν στην άνοδο, η παρέα της Κατερίνας Πετρουλάκη κατάφερε με 3-2 (26-24, 22-25, 25-22, 16–25, 15-8) στο τάι μπρέικ να φτάσει στην νίκη τίτλου και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αγκαλιές και φιλιά να σηκώσει την “κούπα” με 3-2 νίκες.

sfa melission_mitsi

Μία κούπα, που  από τη στιγμή που την πήραν στα χέρια τους από τον πρόεδρο της ΕΣΠΑΑΑ, Κώστα Αλαγιάννη, τα κορίτσια δεν την άφησαν στιγμή από τα μάτια τους. Ακόμη και στο μεταμεσονύχτιο δείπνο που ακολούθησε στο αγαπημένο στέκι της ομάδας “Πέτρα Πυρά Grill”, προκειμένου τα κορίτσια του Φοίβου να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους για να αναπληρώσουν τις χαμένες δυνάμεις,  η λαμπερή κούπα δέσποζε στο τραπέζι και πέρναγε συνεχώς από… χέρι σε χέρι!

sfa melission_mitsi_koupa_petroulaki

“Ο στόχος επετεύχθη…” δήλωσε ενθουσιασμένη στο Volleyplanet  λίγη ώρα μετά τη “στέψη” της η πασαδόρος του Φοίβου, Κατερίνα Πετρουλάκη και συμπλήρωσε:  “Η κανονική περίοδος μας βρήκε στην πρώτη θέση, αλλά τα play offs ήταν μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών σε σύντομη χρονική διάρκεια. Η δυναμικότητα του αντιπάλου και η κόπωση, μας οδήγησαν στον 5ο τελικό για να κριθεί ο πρωταθλητής (σ.σ. συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων του πρωταθλήματος).

Έπειτα λοιπόν από ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, διάρκεια και γεμάτα σετ καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Πιστεύω οτι αξίζαμε την θέση αυτή και η χαρά μου είναι μεγάλη! Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στην προπονήτρια μας και θρύλο του βόλεϊ,την Λία Μίτση και στις συμπαίκτριές μου, που καθόλη τη διάρκεια της σεζόν υπερέβαλαν εαυτούς και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπαθεια” τόνισε η Πετρουλάκη που σε αντίθεση με τις συμπαίκτριές της που περιμενουν το Πάσχα για να ξεκουραστούν, εκείνη στις 26 Απριλίου θα διδάσκει τα “μυστικά” της πάσας σε αθλητές και αθλήτριες 12-18 ετών, αρχικά στο camp που διοργανώνει στα Μελίσσια υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Α. ΜΕΛΛΙΣΙΩΝ ” Ο ΦΟΙΒΟΣ”.