Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Πανναξιακός ευχαριστεί…

Ο Πανναξιακός ευχαριστεί…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός με την οποία ευχαριστεί όσους φορείς και χορηγούς συνέβαλλαν στη διοργάνωση των φιλικών παιχνιδιών των ομάδων κορασίδων με την ΑΕΚ στο νησί των Κυλάδων που έγιναν το Σαββατοκύριακο:

«Η Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί όλους όσους συνέβαλλαν, στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των φιλικών παιχνιδιών των ομάδων κορασίδων του συλλόγου μας και της ΑΕΚ, στο Κλειστό Δ.Α.Κ. Νάξου.

Πρώτα από όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες και τους γονείς τους που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση των παιχνιδιών. Επίσης στους χορηγούς της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα την «Blue Star Ferries» και το κεντρικό πρακτορείο της στη Νάξο «ZAS Travel«, το «Naxian Collection«, την «Naxos Computers«, το κατάστημα «Γερμανός«, το κατάστημα «Expert«, το «ΚΤΕΛ Νάξου«, το ζαχαροπλαστείο «Ραντεβού«, την «Kerras Cruises«, το «SportCyclades.gr«, την «Vedus-χειροποίητα κοσμήματα«, την «Absolut Concept» και τα εστιατόρια «Ο Αποστόλης» και «Relax«.

Ακόμα ευχαριστούμε ολόψυχα τους διαιτητές Μουστάκη, Κατσούλη και Τζακωνιάτη για τη συμμετοχή τους. Επιπλέον, το επιτελείο της «Cyclades Video» και το Γιώργο Δεουδέ για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων καθώς και τους Χαράλαμπο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Κάτσαρη, ακούραστους εργάτες του Πανναξιακού, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τέλος την ομάδα της ΑΕΚ, τους Σκουτελάκο  Χάρη, Πεφάνη Γιώργο και τα κορίτσια τους που δέχθηκαν την πρόσκλησή να έρθουν στο νησί μας για τη διεξαγωγή των φιλικών και βεβαίως όλους τους φίλους της ομάδας μας που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό.

Ο Πανναξιακός για άλλη μία φορά είναι «πρωτοπόρος» σε θέματα διοργανώσεων και αποτελεί δέσμευσή μας ότι αυτά τα φιλικά αποτελούν μόνο την αρχή μίας σειράς αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο νησί μας, με αντιπάλους ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.»

Γιορτή του βόλεϊ οι αγώνες κορασίδων με την ΑΕΚ

Σε γιορτή του βόλεϊ εξελίχθηκαν οι δύο αγώνες που έδωσε  η ομάδα του Πανναξιακού με την Ένωση και τελείωσε νικήτρια με 3-0 σετ,  με τις νησιώτισες.

Το αποτέλεσμα  δεν είχε καμία σημασία αφού έγιναν δυνατές μάχες, και οι νεαρές παίκτριες κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου, αφού σε αυτές τις ηλικίες στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός.

Η αποστολή της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Πανναξιακό ΑΟΝ και εκείνη με την σειρά της ανταπέδωσε δωρίζοντας στις αθλήτριες της Νάξου αναμνηστικά ημερολόγια της ΑΕΚ ενώ ταυτόχρονα φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα με τον κόσμο.

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώθηκε παράλληλα με τις δύο φιλικές αναμετρήσεις από την διοίκηση του συλλόγου και τους γονείς των αθλητριών της Νάξου.

Και οι δύο αναμετρήσεις μεταδόθηκαν ζωντανά με τέσσερις κάμερες από την cyclades video του Γιώργου Δεουδέ και σε περιγραφή Δημήτρη Κάτσαρη, κάτι που δεν έχει προηγούμενο τόσο σε επίπεδο φιλικών αλλά και σε επίσημων αγώνων κορασίδων.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Φραγκίσκος Γιάννης): Άννα Γεροντή, Βάσω Ζαζάνη, Στέλλα Σταυροπούλου, Βίλμα Αναγνώστου, Γιώτα Βόμβα, Μαριλία Κυριακού, Κυριακή Κατσάνη, Αναστασία Φρατζέσκου, Μαρία Κουφοπούλου, Μαρία Σφακιανάκη, Κωνσταντίνα Λιανού, Ελίζα Αναγνώστου, Ιωάννα Μαυρομάτη, Κάλλια Κατερίνη

ΑΕΚ (Σκουτελάκος Χάρης): Αγάπη Αντωνίου, Μάρω Κουτσογιάννη, Μαρία Αντωνιάδη, Κυριακή Κρεμμύδα, Μαίρη Γεωργακοπούλου, Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, Αγγελίνα Στρίκα, Βάσια Κούτσικου, Ρεγγίνα Παπά,