ΔΙΕΘΝΗ

Όλγα Στράντζαλη: «Δεν δίστασα να δεχθώ την πρόταση της Κούνεο»

Όλγα Στράντζαλη: «Δεν δίστασα να δεχθώ την πρόταση της Κούνεο»

Εδώ και λίγη ώρα η διεθνής Όλγα Στράντζαλη, είναι και “με τη βούλα” μία από τις  ερυθρόλευκες” γάτες του Πιεμόντε, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την Κούνεο, ως το πρώτο φετινό ξένο απόκτημα της ιταλικής ομάδας.

Η 24χρονη ακραία από τη Σκύδρα (1.85μ), μετά τη σπουδαία πορεία της σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Πολωνία, λίγο πριν προσθέσει ακόμη μία “λαμπερή σελίδα” στην καριέρα της, “πλέει σε πελάγη ευτυχίας” και ανυπομονεί για το “βάπτισμα” στο πρωτάθλημα της Serie Α.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη» είπε στις πρώτες της επίσημες δηλώσεις ως παίκτρια της Κούνεο η πρώην άσος της πολωνικής Λεγκιόνοβα” για το ντεμπούτο της στο ιταλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ομάδας και συνέχισε: «Ο προπονητής Αλεσάντρο Κιαπίνι, που μου έχει διδάξει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, μου μίλησε πολύ καλά για το πάθος του συλλόγου και της πόλης για βόλεϊ, οπότε δεν δίστασα να δεχτώ την πρόταση για να παίξω στην ομάδα.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, το επιτελείο, τη διοίκηση και τους οπαδούς της νέας μου ομάδας και να αναπνεύσω την ατμόσφαιρα του Pala UBI Banca. Λόγω του παρελθόντος μου στις ΗΠΑ, μιλάω καλά αγγλικά αλλά, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο να μάθω να μιλάω και ιταλικά» τόνισε η διεθνής μας άσος, που με φετινή “προίκα” τους  326 πόντους (15,52 πόντοι / αγώνα) 19 άσους και  4 τίτλους MVP στην Πολωνία, δείχνει πανέτοιμη και ώριμη να αντιμετωπίσει την πιο απαιτητική πρόκληση  της καριέρας της, αυτή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μαζί με την Στράντζαλη, η οποία από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα, δέχθηκε “βροχή” μηνυμάτων για “συγχαρητήρια” και “καλώς όρισες” από τους φίλους της Κούνεο, θα είναι φέτος και η διεθνής Κύπρια πρώην μπλοκέρ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Ζακχαίου.

Θυμίζουμε εξαλλου πως η ομάδα του τεχνικού Αντρέα Πιστόλα, έχει ήδη ανακοινώσει επίσης τις ανανέωσεις των  Zannoni, Candi και τις νεοαποκτηθείσες άσους Signorile και Degradi.