CHALLENGE CUP

Ώρα Ευρώπης για Ηρακλή

Ώρα Ευρώπης για Ηρακλή

Έπειτα από 6 χρόνια απουσίας, ο Ηρακλής, επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα και δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι του στο Τσάλεντζ Καπ από την Λισσαβώνα όπου την Τετάρτη φιλοξενείται από την Σπόρτινγκ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Φάσης των «32».

Η ώρα της επιστροφής στην Ευρώπη για τον Ηρακλή έφθασε καθώς την Τετάρτη το όνειρο ξεκινά από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την Λισσαβώνα.

Εκεί όπου οι «πράσινοι» της Σπόρτινγκ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον «Γηραιό» σε ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλα του τα αποτελέσματα.

Ο Ηρακλής έχοντας γυρίσει σελίδα στην ιστορία του, θέλει να γράψει νέες ένδοξες στιγμές στην ευρωπαϊκή του πορεία έχοντας στόχο να παρουσιαστεί δυνατός και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο Γιάννης Ορφανός είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αποδίδουν πολύ καλό βόλεϊ στα τελευταία δύο παιχνίδια της Volleyleague, γεγονός που δίνει ψυχολογία και δυναμική στους «κυανόλευκους».

Βεβαίως τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν απουσιάζουν καθώς Κώστας Προύσαλης, Κλίντι και Θανάσης Ντίνας συνεχίζουν το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας τους και ευελπιστούν πως μέχρι την ώρα του αγώνα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν χωρίς ενοχλήσεις.

H «κυανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και από εκεί για Λισσαβώνα προκειμένου το απόγευμα να κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Sport Hall Benfica.