CHALLENGE CUP

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στο Chellenge Cup είναι ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί την Τετάρτη (14/12) στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη την C.S.M. Βουκουρεστίου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την κάτοχο του τροπαίου, την οποία την περσινή σεζόν είχαν υποχρεώσει στη μοναδική της ήττα στη διοργάνωση χωρίς τη Σάσκια Χίππε, η οποία βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα. 

Κοβάτσεβιτς: «Μεγάλο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξεκινάμε στο Challenge Cup, έχοντας και την εμπειρία από την περσινή σεζόν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Σίγουρα είναι μια καινούργια ομάδα γιατί άλλαξε όλες τις παίκτριες και αυτό ίσως είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς που κάναμε δυο ποιοτικές προσθήκες. Έχουμε αρκετές πληροφορίες και βίντεο από τα παιχνίδια του αντιπάλου μας φέτος. Είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξαν με τη νίκη τους κόντρα στην πρωτοπόρο του Ρουμάνικου πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, χρειαζόμαστε την βοήθεια τους σε αυτό το ματς γιατί είναι πάντα πολύ σημαντική για εμάς».

Χριστοδούλου: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι ο 7ος παίκτης»

Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Είναι η ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρσι και που στη συνέχεια κέρδισε του Challenge Cup. Φέτος είναι διαφορετική ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο μας που μας δίνει ώθηση. Θέλουμε να είναι ο 7ος παίκτης μας και θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».

0 0
Olympiacos PIRAEUS C.S.M. BUCURESTI
1 GIOTA Aikaterina
4 LAZAREVIC Ana
6 MALASAI Nadzeya
7 LAMPROUSI Georgia
8 MILENTIGIEVITS Eleni-Elpida
9 VLACHAKI Konstantina
10 KONOMI Areta L
11 TSIMA Evgenia
12 KOKKINAKI Eirini L
14 CHRISTODOULOU Styliani
16 TEZA Areti
18 EMMANOUILIDOU Angeliki-Melina
5 MEDIC Sofija
6 LUKOVIC Ivana
7 CAROCCI Luna Veronica L
8 ROSCA Adina-Maria
10 KOOLHAAS Nicole
11 CARUTASU Alexia Ioana
12 DEKANY Bernadett
13 PIRV Ariana-Cristiana
14 KAPELOVIES Alexandra Alice
15 ISPAS Andreea L
16 CHARUK Lucille
17 ALAJBEG Jelena
18 MILOVITS Júlia
19 RADOSOVA Nikola