ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ρούσης: «Δύσκολη η πρόκριση»

Ρούσης: «Δύσκολη η πρόκριση»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην Αθήνα και προπονήθηκε το πρωί στο κλειστό του Ρέντη, ενώ το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης για το Όσιεκ (μέσω Βελιγραδίου).

«Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε όλες αυτές τις ημέρες και θα ήθελα να τονίσω για μια ακόμη φορά τις εξαιρετικές συνθήκες που είχαμε στην Σκάλα… Κέφι και διάθεση υπάρχει απ’ όλους το θέμα είναι να μας βγει και στο γήπεδο», τόνισε ο κ. Ρούσης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στις επιδιώξεις της ομάδας στον όμιλο:

«Το ζητούμενο είναι να παρουσιάσει η ομάδα ένα καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, να υπάρχει σταθερότητα. Η πρόκριση σαφώς είναι δύσκολη από τη στιγμή που υπάρχει η Ρωσία που είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω απ’ όλες τις ομάδες, ενώ όπως κι εμείς έτσι κι οι υπόλοιπές ομάδες θα έχουν κάποιες αλλαγές. Από κει και πέρα όπως φάνηκε και στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών πρέπει να πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι και να είσαι συγκεντρωμένος μόνο στον επόμενο αντίπαλο».

Η αποστολή της Εθνικής: ΕΔΩ