ΔΙΕΘΝΗ

«Σφήνα» σε Περούτζια για Λεόν η Λούμπε Τσιβιτανόβα (video);

«Σφήνα» σε Περούτζια για Λεόν η Λούμπε Τσιβιτανόβα (video);

“Φουντώνουν” τα σενάρια σχετικά με την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Κουβανού σουπερστάρ της πανίσχυρης ρωσική ομάδας, καθώς στο “παιχνίδι’ της απόκτησης του Λεόν μετά την… αστρονομική πρόταση της ιταλική Περούτζια φέρεται να “μπαίνει” και η συμπολίτισσά της, Λούμπε Τσιβιτανόβα.

Η σπίθα που άναψε το “φιτίλι” για νέες φημολογίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, ήταν το ταξίδι που έκανε το σαββατοκύριακο ο γνωστός Ιταλός μάνατζερ, Λούκα Νόβι στο Καζάν.

Τα σενάρια λοιπόν αναφέρουν ότι επίκειται ανταλλαγή δύο θρυλικών Κουβανών παικτών μεταξύ των δύο ομάδων και ο Οσμάνι Χουαντορένα της φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων, Λούμπε Τσιβιτανόβα να αντικαταστήσει τον πολιτογραφημένο Πολωνό πλέον, Λεόν στους Ρώσους πρωταθλητές κόσμου.

Το τι θα γίνει στην πραγματικότητα δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει στο προσεχές δεκαήμερο, ωστόσο η Περούτζια παραμένει πάντα το πρώτο φαβορί στην απόκτηση του Λεόν, ο οποίος δεν γνωρίζει κανείς αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του διεθνή Αμερικανού συμπαίκτη του Ματ Άντεροσν, που ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμη την συνεργασία του με την Ζενίτ.

Δείτε τους δύο Κουβανούς  σουπερστάρ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων 2018

https://www.youtube.com/watch?v=8rSNv_eGKR8