ΔΙΕΘΝΗ

Η Τρατς είπε αντίο, η Λαμπρούση τοπ αντικαταστάτρια!

Η Τρατς είπε αντίο, η Λαμπρούση τοπ αντικαταστάτρια!

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Volleyplanet.gr, η διεθνής Ουκρανή κεντρικός της γαλλικής Μιλούζ αποχαιρέτησε την ομάδα της μετά από εξί χρόνια παρουσίας, ανοίγοντας -για τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις- το δρόμο της… τοπ αντικαταστάτριάς της και Ελληνίδας διεθνούς, Τζίνας Λαμπρούση.

Η Τρατς ευχαρίστησε την «οικογένειά» της όπως είπε… τη διοίκηση, τους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας με ένα βιντεάκι της στα γαλλικά ζητώντας τους προκαταβολικά συγγνώμη για την προφορά της. Η ίδια δεν αποκάλυψε τον προορισμό της αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στη Γαλλία και θα επιστρέψει στο Παλέ ντε Σπορ! «Φεύγω γεμάτη αναμνήσεις», σχολίασε ενώ αξέχαστη στιγμή θα της μείνει ο πρώτος της τίτλος στη Γαλλία, το πρωτάθλημα του 2017.

Η Ουκρανή μπλοκέρ που είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο παρελθόν, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανη που βοήθησα τον σύλλογο να εξασφαλίσει τη θέση του στο Champions League, αλλά επίσης λυπημένη που έφυγα έτσι χωρίς να αποχαιρετήσω τις συμπαίκτριές μου, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Χωρίς… ένα τελευταίο «χειροκρότημα» στο Palais des Sports».

Αντικαταστάτριες επιπέδου και καμία μείωση στο μπάντζετ!

Πλέον, η δικιά μας Τζίνα Λαμπρούση ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα της και ως μια επιλογή από το πάνω ράφι για τη γαλλική ομάδα έχει να αποδείξει πολλά σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη.  Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, παρά την υγειονομική κρίση του κοροναϊού, η Μιλούζ δεν έκανε εκπτώσεις ούτε στο μπάντζετ αλλά ούτε στις… αντικαταστάτριες των αθλητριών που έφυγαν από την ομάδα.  Ο κόουτς Σαλβάνι θα κρατήσει το βασικό κορμό ενώ τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά οι αντικαταστάτριες αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου με στόχο η Μιλούζ να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη (Τσάμπιονς Λιγκ) όσο και στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως με τη γαλλική ομάδα ανανέωσε και για τη νέα σεζόν τη συνεργασία της η διεθνής 23χρονη ακραία,  Héléna Cazaute, για την οποία ο Σαλβάνι “στάζει μέλι”. Παρελθόν από το Μιλούζ, αποτελεί η Αμερικανίδα ακραία, Κάρλι Λόιντ, που πήρε μεταγραφή για τη Ναντ.



ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...