ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τζιουμάκας: «Έτοιμος και στην διάθεση προπονητή και ομάδας»

Τζιουμάκας: «Έτοιμος και στην διάθεση προπονητή και ομάδας»

Έτοιμος να προσφέρει όποτε του ζητηθεί δήλωσε ο Γιώργος Τζιουμάκας μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Μολδαβία, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Τζούριτς που αντικατέστησε…

Ο Γιώργος Τζιουμάκας πήρε την σκυτάλη από τον Τζούριτς και φρόντισε να οδηγήσει την Ελλάδα στη νίκη επί της Μολδαβίας.

Ο 21χρονος διεθνής στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση τόνισε: «Όταν κάποιος δεν είναι σε καλή μέρα, έρχεται κάποιος άλλος. Σήμερα δεν ήταν ο Μήτσος (σ.σ. Τζούριτς), γι’ αυτό είναι οι αλλαγές να μπαίνουν και να προσπαθούν να γυρίζουν το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι μας αιφνιδίασαν, η Μολδαβία είναι καλή ομάδα, μας πίεσε και πήρε το πρώτο σετ. Αυτό είναι το παιχνίδι, έπαιξαν καλύτερα στην αρχή, μετά παίξαμε εμείς καλύτερα και πήραμε τη νίκη» ενώ αναφερόμενος σ το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Τζούριτς είπε: «Το να έχεις μπροστά σου τον Δημήτρη Τζούριτς είναι ευχή για κάθε διαγώνιο, να μάθεις από αυτόν. Ο Δημήτρης είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο αυτή την στιγμή αλλά κανείς δεν είναι μηχανή. Όλοι είμαστε άνθρωποι, ο Δημήτρης χρειάστηκε ανάσες και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ να βοηθήσω. Ο Τζιουμάκας είναι πάντα έτοιμος στην διάθεση του προπονητή και της ομάδας».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Ουκρανία είπε: «Αύριο είναι μία πολύ σημαντική μέρα για εμάς, θα καθορίσει την πρόκριση και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη».

Για τον κόσμο της Κοζάνης σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Κοζάνης, τον περιμένουμε και αύριο. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας, η δικαίωση μας».