ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βασιλωντάκη: «Παίζουμε για να ανεβάσουμε το ελληνικό βόλεϊ»

Βασιλωντάκη: «Παίζουμε για να ανεβάσουμε το ελληνικό βόλεϊ»
Στο δέσιμο που έχει η Εθνική γυναικών αλλά και στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ουκρανία αναφέρθηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βασιλαντωνάκη:
Για την συνέπεια της Εθνικής: «Νομίζω ότι κάθε αγωνιστική βλέπετε τη συνέπεια της ομάδας. Ξεκινήσαμε από τους Μεσογειακούς και συνεχίζουμε με τον ίδιο σταθερό ρυθμό. Τα αποτελέσματα είναι συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, δεν είναι τυχαία. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας και θα έρθουν και καλύτερες μέρες.»
Για τη χημεία της ομάδας: «Έχουμε τον ίδιο στόχο όλες οι κοπέλες και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε δεθεί αρκετά, είμαστε χαρούμενες εντός και εκτός γηπέδου και αυτό μετράει πολύ στην ομάδα. Μας αρέσει που παίζουμε μαζί. Είμαστε δεμένη, αγαπημένη ομάδα και ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε για τους εαυτούς μας, για τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο το καλοκαίρι και παίζουμε για να ανεβάσουμε το ελληνικό βόλεϊ. Αν προκριθεί η ομάδα στην τελική φάση θα έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ, να είστε σίγουροι».
Για την Ουκρανία: «Δεν νομίζω ότι απέχουμε τόσο πολύ από την αντίπαλό μας. Θα μπούμε μέσα όπως σε κάθε αγώνα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε στη νίκη και θα παλέψουμε για αυτή».