Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκαρντίνι : «Θέλουμε όλους τους τίτλους»

Γκαρντίνι : «Θέλουμε όλους τους τίτλους»

Την επιστροφή στην κορυφή και την κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικεί έθεσε ως μοναδικό στόχο του Ολυμπιακού ο Αντρέα Γκαρντίνι κατά την παρουσία του στην κλήρωση της Volleyleague στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ο Ιταλός προπονητής των «ερυθρολεύκων» μπορεί να έχει αρκετούς νέους παίκτες στο φετινό ρόστερ της ομάδας του, ωστόσο οι στόχοι παραμένουν ξεκάθαροι και ίδιοι διαχρονικά. Οι τίτλοι σε όλες τις διοργανώσεις όπου συμμετέχει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Γκαρντίνι στις δηλώσεις στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα του υπογραμμίζοντας «Είναι μια νέα σεζόν. Έγιναν αρκετές και σημαντικές αλλαγές σε όλες τις ομάδες όπως και στην δική μας ομάδα. Αναμένεται να είναι ένα σύνθετο πρωτάθλημα. Οι στόχοι του Ολυμπιακού όπως και πέρσι δεν αλλάζουν. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και στόχος μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε».