ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

5ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στην Πορταριά

5ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στην Πορταριά

Για μια ακόμη χρονιά τα κορίτσια δίνουν χριστουγεννιάτικο ραντεβού για βόλεϊ και μοναδικά happenings στο μαγευτικό Πήλιο!

O θεσμός που έγινε… λατρεία! Μετά τα επιτυχημένα καλοκαιρινά camp στην μαγευτική Πορταριά, οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πηλίου ανοίγουν τις πύλες τους για να φιλοξενήσουν το κορυφαίο ετήσιο Τουρνουά των Χριστουγέννων.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Νικολάκης με τον Γιάννη Πετίδη και τους συνεργάτες τους υπόσχονται από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2015 μια πλούσια διοργάνωση για Παγκορασίδες και Κορασίδες που θα πλημμυρίσει βόλεϊ το «βουνό των Κενταύρων»!

Με την “υπογραφή” του πολύπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού του PORTARIA Camp, το εν λόγω τουρνουά αποτελεί εγγύηση για μία ακόμη άψογη διοργάνωση, που θα χαρίσει την ευκαιρία στις ομάδες να διαγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικών προετοιμασιών, φιλοξενίας και αθλητικής διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης που για μια ακόμη χρονιά έχει ραντεβού με την…επιτυχία, καθώς απόρροια της ποιοτικής δουλειάς αποτελεί το γεγονός της ήδη υπερκάλυψης θέσεων αθλητριών – ομάδων.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των πολλών αγώνων μεταξύ των ομάδων, προπονητές, παράγοντες και φυσικά οι αθλήτριες των ομάδων θα μπορούν μέσα στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα.

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Άλκηστις τηλ. 2428099828 & www.alkistishotel.gr της μαγευτικής Πορταριάς, ενώ θα παρέχεται και ειδικό διαιτολόγιο για τις αθλήτριες, που δεν πρόκειται να φύγουν από την Πορταριά χωρίς αναμνηστικό διπλώματα και άλλα.. δωράκια.

Και όπως πάντα τα μοναδικά happenings των αθλητριών και το super αποχαιρετιστήριο πάρτι θα αποτελέσουν κι αυτή τη χρονιά το… κερασάκι στην τούρτα μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης. Πληροφορίες Γεωργία Καλφίδου τηλ. 6972–073486 και e:mail gkalfidou@gmail.com και www. portariavolleycamp.gr .

Σωματεία που θα συμμετέχουν με μία ή δύο ομάδες: Άρης Θεσσαλονίκης, Αλμυρός Βόλου, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Αργώ Βόλου, Α.Ο. Λαμίας, ΟΠΑΘ Περσέας, Ασκληπιός Τρικάλων, και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.